ΆρθροΑρχείο

Τα καλύτερα Videos του Αναγνώστη για το 2014

Έπειτα από την “Ανασκόπηση Αναγνώστης 2014” όπου σας παρουσιάσαμε τα 14 άρθρα της χρονιάς που πέρασε, με τη μεγαλύτερη επισκεψιμότητα, αποφασίσαμε να κάνουμε μία ακόμα πιο ενδιαφέρουσα ανασκόπηση.

Έτσι λοιπόν συγκεντρώσαμε και σας παρουσιάζουμε τα 14 καλύτερα βίντεο του Αναγνώστη για το 2014. Μία μοναδική Βιντεο-ανασκόπηση με τη ματιά του «Α».

1.) Το Ναύπλιο ταξιδεύει στη Ρωσία μέσω μιας διαφήμισης σοκολάτας που γυρίστηκε στην παλιά πόλη.

2.) Ο Χορός των F-16 πάνω από το Ναύπλιο. Μία ξεχωριστή επίδειξη που ενθουσίασε μικρούς και μεγάλους.

3.) Ο Μητροπολίτης Αργολίδας Νεκτάριος “ροκάς”.

4.) Μία ανάσα από τον Σαμαρά οι διαδηλωτές. Ίσως το καλύτερο βίντεο από τις αντιδράσεις για την ανακήρυξη του Σαμαρά ως Επίτιμου Δημότη Ναυπλίου.

5.) Ο μελωδικός ήχος των εξατμίσεων από θρυλικά μοντέλα μοτοσυκλετών κατά την 21η Συνάντηση Κλασικής Μοτοσυκλέτας στην Πλάκα Δρεπάνου.

6.) Ξενάγηση στο μεγαλύτερο ηλιακό σκάφος στον κόσμο, όταν αυτό βρέθηκε για λίγες ημέρες στο λιμάνι του Ναυπλίου. 

7.) Το 1ο 4×4 Wild Terrain Αργολίδας που έγινε στην Καραθώνα τον Οκτώβρη. Ένα εντυπωσιακό event που όμως δεν έτυχε της προβολής που του άξιζε.

8.) Τι Ναύπλιο τι Αθήνα! Δεν έχει και πολύ μεγάλη διαφορά! Η κυκλοφοριακή αναρχία στο Ναύπλιο ζει και βασιλεύει…

9.) Το άναμα του Χριστουγεννιάτικου δέντρου στο Ναύπλιο συνέπεσε με την απεργία πείνας του Νίκου Ρωμανού. Και οι φοιτητές από το Τμήμα Θεατρικών Σπουδών Ναυπλίου διαμαρτυρήθηκαν με τον τρόπο τους. 

10.) Το Ναύπλιο προσφέρεται και για αναρρίχηση και μάλιστα δίπλα στη θάλασσα! Και για του λόγου το αληθές δείτε τους ορειβάτες στο αναρριχητικό Πεδίο “Νεράκι” που βρίσκεται ανάμεσα στην Αρβανιτιά και την Καραθώνα.

11.) Από τη Δήμαινα στη χαλάρωση της Chill και Lounge σκηνής.
Απολαύστε την μουσική δημιουργία του προερχόμενου από το χωριό των πιο εργατικών Ελλήνων, Μπάμπη Κοτσάνη.

Περισσότερος Μπάμπης ΕΔΩ

12.) Πρωτομαγιά 2014: Μοναδική φυσική ομορφιά και κολύμπι στα παγωμένα νερά του Ράδου ποταμού, κάτω από τη Μονή Αυγού στα Δίδυμα Ερμιονίδας.

13.) Η αντίσταση στην εξουσία μέσα από ένα θεατρικό δρώμενο από φοιτητές του Τμήματος Θεατρικών Σπουδών Ναυπλίου.

14.) Χορεύτριες από την Πάτρα σε ακροβατικούς χορούς, κρεμασμένες από ψηλά με γερανό, κατά την διάρκεια των “Εν Αργεί Διονυσίων”.