ΚόσμοςΑρχείο

Δεν φτάνει που του φαγε το χέρι, πήγε να του πάρει και το κεφάλι!

Επειδή η βλακεία είναι ανίκητη, και επειδή η τηλεόραση στο βωμό της θεαματικότητας τα θυσιάζει όλα, δείτε το παρακάτω βίντεο και βγάλτε τα συμπεράσματά σας.

Το περιστατικό εκτυλίχθηκε πριν λίγες ημέρες κατά τη διάρκεια της τηλεοπτικής εκπομπής “Λιθουανία έχεις ταλέντο”, όπου δύο άνδρες κάνουν μια επίδειξη με ρίψη μαχαιριών. Το νούμερό τους θα τρομάξει το κοινό, καθώς εκτελείται αδέξια από το πρώτο κιόλας δευτερόλεπτο. Ο βοηθός, ο οποίος χρησιμεύει ως στόχος, φαίνεται κομματάκι τρομαγμένος από την απόδοση του συναδέλφου του. Και όχι αδίκως…

Λίγο αργότερα το κακό δεν θα αργήσει να έρθει αφού σε μία από τις πρώτες ρίψεις, το μαχαίρι θα τον κόψει στο δείκτη του δαχτύλου του και στην επόμενη ρίψη θα περάσει ξυστά από το άλλο δάχτυλο. Η παραγωγή του σόου παντελώς αδιάφορη και οι κριτές στον κόσμο τους, θα αφήσουν απλά το νούμερο να εξελιχθεί! Κανένας δεν είδε τα προειδοποιητικά σημάδια, ή έκαναν πως δεν τα είδαν.

Μετά από λίγη ώρα ένα άλλο μαχαίρι περνά ελάχιστα χιλιοστά από το κεφάλι του νεαρού (7:20). Τα είδε όλα ο άνθρωπος, και όμως κατάφερε να μείνει ψύχραιμος! Στο τέλος της παράστασης, ο νεαρός άνδρας καθαρίζει διακριτικά σταγόνες αίματος που έχουν πέσει στο έδαφος με τις μπότες του. 

Για λίγα χιλιοστά και θα βλέπαμε σε live μετάδοση τον τραγικό θάνατο ενός νέου παιδιού! Αυτή είναι η τηλεόραση που μας αξίζει;