ΑθλητισμόςΑρχείο

Παλικαρίσια νίκη του Πανναυπλιακού επί του Παμμετοχικού

Δια πυρός και σιδήρου πέρασε ο Πανναυπλιακός από το Λυγουριό, κατακτώντας τελικά μία δύσκολη και παλικαρίσια συνάμα νίκη με σκορ 2-3. Τα εμπόδια που συνάντησε η ομάδα του Ναυπλίου πολλά, αφού τέλειωσε το παιχνίδι με 8 παιχτες!

Το σκορ άνοιξε ο Παπασαράντος στο ’22, προβάδισμα που δεν θα προλάβει να χαρεί για πολύ η ομάδα του Ναυπλίου αφού ο Πασπαλιάρης στο ’30 ισοφάρησε για τον Παμμετοχικό. Το γκολ του Κιρβαλίτζε στο ’44 θα πάει τον Πανναυπλιακό προηγούμενο στην ανάπαυλα.

Στο 70′ ο Παμμετοχικός θα φέρει το παιχνίδι στα ίσα έπειτα από πέναλτι του Πασπαλιάρη, που προκάλεσε μάλιστα την αποβολή του Φώτη Πασαράντου. Ένα λεπτό αργότερα αποβλήθηκε και ο Διαμαντής του Πανναυπλιακού με δεύτερη κίτρινη.

Η λύτρωση για τους φιλοξενούμενους θα έρθει στο ’90 με τον Κιρβαλίτζε, που στον πανηγυρισμό φέρθηκε παρορμητικά και αποβλήθηκε με δεύτερη κίτρινη.

Στα υπόλοιπα παιχνίδια του Σαββάτου ξεχώρισε η εκτός έδρας νίκη του ΠΑΟΚ Κουτσοποδίου επί του Πανασιναϊκού με 0-1, και του Τροιζηνιακού επί της Λέρνας με 1-2. Τα Δίδυμα κέρδισαν κι’ αυτά το Δρέπανο με 2-1.