ΠολιτικήΑρχείο

Ο Κώστας Δημούλης υποψήφιος βουλευτής Αργολίδας με τη Νέα Δημοκρατία

Φίλες και Φίλοι,

Είναι μεγάλη η τιμή για μένα η πρόσκληση – πρόκληση που μου έγινε από την ΝΕΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ και τον Αντώνη Σαμαρά, να συμμετέχω σε αυτές τις εκλογές ως υποψήφιος βουλευτής  Αργολίδος.

Γεννήθηκα το 1954 στο Ναύπλιο, όπου μεγάλωσα και ζω έως σήμερα. Έχω αρκαδικές ρίζες, είμαι παντρεμένος  με την Αγγελική (Γκέλυ) Ραφαηλίδη και έχω τρία παιδιά, τη Μαρία, (πτυχιούχος Διεθνολόγος με μεταπτυχιακό στα Ανθρώπινα Δικαιώματα) την Αλεξάνδρα, (πτυχιούχος Βρεφονηπιοκομίας και φοιτήτρια Διακόσμησης εσωτερικών χώρων) και το Χρήστο (τελειόφοιτος Γυμναστικής Ακαδημίας Αθηνών). Διατηρώ μια επιτυχημένη επιχείρηση μαζί με την συζυγό μου στο Ναύπλιο από το 1983. Ως επαγγελματίας αγωνίζομαι καθημερινά και γνωρίζω πόσο δύσκολα επιβιώνεις με την σημερινή κατάσταση της χώρας μας. Πιστεύω όμως ότι με τον Αντώνη Σαμαρά έγινε ένα βήμα για να βελτιωθούν οι  συνθήκες, για να μπει μια τάξη στην καθημερινότητά μας, αλλά και στη ζωή μας. Η Ελλάδα πρέπει αργά και σταθερά να κερδίσει πάλι την θέση που της αξίζει!

Δεν πολιτεύομαι για να γίνω πολιτικός καριέρας. Διεκδικώ όμως την ευκαιρία να δουλέψω για να δώσω λύσεις στα προβλήματα του τόπου μας και να φροντίσω να διορθωθούν λάθη του παρελθόντος. Είμαι λάτρης της Αργολίδας για την ιστορία της σε βάθος χρόνου, για τα μοναδικά της αξιοθέατα, για τα  εξαιρετικά προϊόντα της και πιστεύω στην δυνατότητα ανάδειξής της.

Ζητώ, λοιπόν, τη στήριξη σας στην προσπάθειά μου να παλέψω για ένα καλύτερο αύριο για εμάς και τα παιδιά μας.

Μετά από τόσες θυσίες, δεν πρέπει να γυρίσουμε στην αβεβαιότητα του χθες. Ο τόπος μας έχει ανάγκη από σίγουρες λύσεις και στέρεα βήματα προόδου.

ΕΜΕΙΣ ΜΕ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΔΕΝ ΠΑΙΖΟΥΜΕ.

Τηλ.επικοινωνίας: 6972331117   

email: kostasdimoulis@hotmail.com

Οδός: ΑΡΓΟΥΣ 83 ΝΑΥΠΛΙΟ