ΟικονομίαΑρχείο

Ο Εμπορικός Σύλλογος Άργους ρωτάει τους βουλευτές μέσω Facebook

Ο Eμπορικός Σύλλογος Άργους έχει απορίες και αποφάσισε να χρησιμοποιήσει το Facebook ώστε να απευθύνει δύο μόνο από τις ερωτήσεις του προς όλους τους υποψηφίους βουλευτές της Αργολίδας. Δεν ξέρουμε αν οι βουλευτές το δουν και κάνουν reply στο post (αν και δεν διαφαίνεται θα είχε ενδιαφέρον κάτι τέτοιο), όπως και να χει πάντως η ανάρτηση έχει ενδιαφέρον από μόνη της.

Όπως αναφέρει ο Εμπορικός Σύλλογος Άργους:

Κυρίες και κύριοι υποψήφιοι του νομού Αργολίδας.

Ο Εμπορικός Σύλλογος Άργους εν όψει των εκλογών στις 25 Ιανουαρίου , εύχεται καλή επιτυχία σε όλους σας, καθώς και στον καθένα προσωπικά.

Προκειμένου να ενημερωθούν τα μέλη μας και γενικότερα ο εμπορικός και επαγγελματικός κόσμος καλύτερα και ιδιαίτερα στα θέματα που τον απασχολούν, όπως φορολογικό, ασφαλιστικό, τραπεζικό, επαγγελματική στέγη, εκπτώσεις -προσφορές, παραεμπόριο, ανάπτυξη οικονομίας, προστασία πρώτης κατοικίας.

Θέλουμε από εσάς να αναφαίρετε τις θέσεις του κόμματός σας για κάθε περίπτωση ειδικά και όχι ολόκληρο το πρόγραμμα του κόμματος .

Για να μην μπούμε σε όλα τα θέματα με την μια, ενημερώστε μας αρχικά με τα δυο.

Πρώτο ερώτημα είναι το ασφαλιστικό:

Συγκεκριμένα να μας ενημερώσετε τι προτείνει το κόμμα σας για την πορεία του ΟΑΕΕ και ειδικά για όσους οφείλουν στον ΟΑΕΕ την περίοδο από το 2008 μέχρι σήμερα και δεν μπορούν να μπουν σε ρύθμιση, λόγο οικονομικής αδυναμίας.

Δεύτερο ερώτημα είναι τα επιχειρηματικά δάνεια:

Τι προτείνει το κόμμα σας για τα κόκκινα δάνεια και ειδικά για αυτούς που αποδεδειγμένα δεν μπορούν να εξυπηρετήσουν το δάνειά τους, την περίοδο τις κρίσης από το 2008 μέχρι σήμερα, και δεν μπορούν να μπουν σε ρύθμιση, γιατί βρίσκονται σε αδυναμία επιβίωσης.