ΠολιτικήΑρχείο

Την ουρά του απ’ έξω βγάζει ο Καμπόσος

Δεν κλείνει την πόρτα του στο ΣΥΡΙΖΑ ο Δημήτρης Καμπόσος, ο οποίος αποφεύγει να πάρει θέση για το εκλογικό αποτέλεσμα. Ο δήμαρχος Άργους-Μυκηνών επισημαίνει πως η συνάντησή του με συγκεκριμένους υποψηφίους, δεν συνεπάγεται και στήριξή του προς το πρόσωπό τους, τονίζοντας πως ο Δήμος θα κρατήσει λελογισμένες αποστάσεις για όσους υποψήφιους προέρχονται από την Δημοτική του Παράταξη.

Κατόπιν ερώτησης δημοσιογράφων σχετικά με τη στάση της δημοτικής αρχής του δήμου Άργους Μυκηνών έναντι των υποψηφίων βουλευτών των προσεχών εθνικών εκλογών, η δημοτική παράταξη “Αλλαγή Πορείας” του Δημήτρη Καμπόσου ανακοίνωσε τα εξής:

«Η δημοτική παράταξη “Αλλαγή Πορείας” δεν ανήκει σε κανένα κόμμα. Το 62% που πήρε ο Δημήτρης Καμπόσος και η παράταξή του, στις εκλογές  προ ολίγων μηνών, υπερβαίνει τα ποσοστά πολλών κομμάτων μαζί. Βασικός άξονας όλων των ενεργειών της παρούσας δημοτικής αρχής είναι η προώθηση των θεμάτων που αφορούν το Δήμο Άργους Μυκηνών και τους δημότες του και θα συνεργαστούν για το σκοπό αυτό με οποιονδήποτε εκλεγεί. Ξέρουμε, βέβαια, ποιος από τους νυν αιρετούς μας έχει βοηθήσει έως τώρα. Έχοντας ως βασική αρχή τα ανωτέρω , όσοι εκ των υποψηφίων έχουν εκφράσει την επιθυμία να συναντηθούν αυτή τη περίοδο εθιμοτυπικά με τον Δήμαρχο, αυτός έχει ανταποκριθεί άμεσα στο αίτημά τους, χωρίς από αυτό να εξάγεται οποιοδήποτε συμπέρασμα στήριξης. Μεταξύ δε των υποψηφίων υπάρχουν και μέλη από τη δημοτική μας παράταξη που ακόμη και ως προς αυτούς κρατούνται οι λελογισμένες αποστάσεις.

Την προσωπική του επιλογή ο Δήμαρχος θα την εκφράσει στην κάλπη. Ο κάθε υποψήφιος των εκλογών θα πρέπει να προσπαθήσει με τις δικές του δυνάμεις να επιτύχει την εκλογή του. Αυτός που εν τέλει θα αποφασίσει είναι ο κυρίαρχος λαός. Ελπίδα μας όμως και προσδοκία είναι όσοι και όποιοι εκλεγούν να μας συνδράμουν εμπράκτως στις διεκδικήσεις μας για το Δήμο και τους δημότες του».