ΠολιτικήΑρχείο

Κοδέλας: Ο λαός να γίνει συμμέτοχος στις αλλαγές που έρχονται

Ο Δημήτρης Κοδέλας, πέρα από τη μεγάλη νίκη του κόμματος το οποίο εκπροσωπεί, πέτυχε και μία προσωπική νίκη, με περίπου 8.000 Αργολιδείς να τον εμπιστεύονται, στέλνοντάς τον για δεύτερη συνεχή εκλογική αναμέτρηση ως εκπρόσωπό τους στο ελληνικό κοινοβούλιο.

Σχετικά με το εκλογικό αποτέλεσμα έκανε την ακόλουθη δήλωση:
Το εκλογικό αποτέλεσμα γεννά αισιοδοξία και ελπίδα ότι αυτός ο λαός ύστερα από πέντε χρόνια μνημονιακής καταστροφής μπορεί να διεκδικήσει την αξιοπρέπεια που του στέρησαν.

Οι πολίτες έστειλαν ηχηρό μήνυμα απαλλαγής και τιμωρίας όσων ευθύνονται για τη μνημονιακή καταστροφή. Έστειλαν εντολή καθολικής αλλαγής, να μπει ένα τέλος στην Ελλάδα-πειραματόζωο, οι ανάγκες της δοκιμαζόμενης κοινωνίας να μπουν στην πρώτη προτεραιότητα.

Ευχαριστούμε τους πολίτες της Αργολίδας για την εμπιστοσύνη που μας έδειξαν και για τη δύναμη που έδωσαν στο ΣΥΡΙΖΑ.

Τους ευχαριστούμε κυρίως για την αγάπη, το ενδιαφέρον και την εκτίμηση με την οποία μας υποδέχτηκαν όπου κι αν συναντηθήκαμε στην προεκλογική περίοδο.

Αξίζουν συγχαρητήρια στις πολλές δεκάδες ανθρώπων που δούλεψαν με ανιδιοτέλεια και διάθεση για να κερδίσει η ελπίδα τον φόβο.

Προσωπικά, η εμπιστοσύνη που έλαβα αποτελεί για μένα μεγάλη τιμή και βαριά ευθύνη. Θα προσπαθήσω με κάθε μου δύναμη να ανταποκριθώ στις προσδοκίες των πολιτών, να υπηρετήσουμε τα συμφέροντα του λαού και της χώρας.

Η επόμενη μέρα πρέπει να βρει ενωμένο τον λαό μας, ενεργό και συμμέτοχο στις μεγάλες αλλαγές που απαιτούνται και στην προσπάθεια ανόρθωσης της χώρας.

Να παλέψουμε όλοι για να έρθουν καλύτερες μέρες στον τόπο μας!