ΑυτοδιοίκησηΑρχείο

Θετική ψήφος για το γεφύρι της Άκοβας

Η παράταξη του Οδυσσέα Βουδούρη “Πελοπόννησος Πρώτα“, αν και συνήθως αρνητική στα σχέδια Τατούλη, αυτή τη φορά ψήφισε θετικά για την μεταφορά επιπλέον πόρων από το πρόγραμμα δημοσίων επενδύσεων για την κατασκευή του γεφυριού της Άκοβας, καθώς και για αντιπλημμυρικά έργα στις περιοχές του Άργους, των Ιρίων και της Ερμιονίδας.

Όπως αναφέρεται στο σχετικό δελτίο τύπου της παράταξης:
“Στην συνεδρίαση του Περιφερειακού Συμβουλίου της 2ης Φεβρουαρίου 2015 ψηφίσαμε υπέρ της μεταφοράς πρόσθετων πόρων από το πρόγραμμα δημοσίων επενδύσεων για την κατασκευή του γεφυριού της Άκοβα και για αντιπλημμυρικά έργα στην Αργολίδα.

Η «Πελοπόννησος Πρώτα» έχει αναδείξει την αναγκαιότητα της κατασκευής του γεφυριού για την περιοχή της Άκοβα και στηρίζει σε κάθε φάση την υλοποίηση του έργου. Ήδη η καθυστέρηση είναι μεγάλη και δεν έχουμε άλλο χρόνο για χάσιμο. Πιστεύουμε ότι η αύξηση του κονδυλίου χρηματοδότησης του έργου, θα άρει κάθε εμπόδιο και θα εξαφανίσει κάθε δικαιολογία για περαιτέρω καθυστέρηση υλοποίησής του.

Επίσης στην ίδια συνεδρίαση ψηφίσαμε υπέρ της μεταφοράς πόρων για αντιπλημμυρικά έργα της περιοχής του Άργους, των Ιρίων και της Ερμιονίδας. Οι περιοχές αυτές έχουν πληγεί από τις μεγάλες βροχοπτώσεις των τελευταίων ετών και έχουν ανάγκη από έργα προστασίας και αποκατάστασης των χειμάρρων και των ζημιών που έχουν προκληθεί. Πιστεύουμε ότι δεν θα πάει χαμένο ούτε ένα ευρώ και θα είμαστε εδώ για να ελέγξουμε την πρόοδο των έργων.”