ΑθλητισμόςΑρχείο

Δεν του φταναν τα πέντε …βγάζει και γλωσσίτσα από πάνω!

Ακόμα να χωνέψει την πεντάρα που έφαγε ο Ζακυνθιακός από τον Παναργειακό, που παρότι έχασε πεντακάθαρα μέσα στο γήπεδο από μία σαφώς ανώτερη ομάδα, βγάζει και γλωσσίτσα από πάνω! Οι ιθύνοντες της ομάδας της Ζακύνθου δεν είχαν με τι άλλο να ασχοληθούν και τα έβαλαν με τον Καμπόσο!

Με ανακοίνωσή της η διοίκηση του Ζακυνθιακού ειναι η πρώτη ομάδα στα χρονικά που καταγγέλει κλίμα τρομοκρατίας σε παιχνίδι του Παναργειακού, κάνοντας λόγο για φουσκωτούς …φωτογράφους, για απειλές κατά του προέδρου τους και άλλα τέτοια ευφάνταστα και άκρως χιουμοριστικά…

Η ανακοίνωση του Ζακυνθιακού αναφέρει τα εξής:

«Οχετός» ποδοσφαίρου.

Ποδόσφαιρο. αλήθεια τι είναι; Μήπως είναι άθλημα, ή μήπως είναι «νταραβέρι» με ότι αυτό συνεπάγεται; Είναι το ευ αγωνίζεσθαι, ή είναι «οι φουσκωτοί» και οι δήθεν φωτογράφοι; Είναι η ευγενής άμιλλα, ή τρομοκρατία και οι «ωραίες προειδοποιήσεις» ακόμη και από θεσμικούς φορείς ;

Ο Ζακυνθιακός ανέβηκε στην Γ’ Εθνική με στόχο και όραμα να φανεί σωστός απέναντι στην ιστορία και αν μπορέσει να παραμείνει σε αυτήν την περιβόητη και δήθεν ερασιτεχνική Γ’ Εθνική κατηγορία. Δυστυχώς μετά από 6 μήνες στην Γ’ Εθνική διαπιστώσαμε ότι το ποδόσφαιρο που εμείς γνωρίζαμε όπως και ο περισσότερος κόσμος δεν έχει καμιά σχέση με αυτό που αντιπροσωπεύουν άνθρωποι που το υπηρετούν.

Η αποστολή της ομάδας μας και ιδιαίτερα ο πρόεδρος μας έτυχαν «φιλικής» υποδοχής αλλά και «φιλοξενίας» από ανθρώπους που υπηρετούν τα αθλητικά ιδεώδη σε μια ιστορική ομάδα όπως είναι ο Παναργειακός.

Το προμελετημένο έγκλημα στον αγώνα Παναργειακός-Ζακυνθιακός είχε ηθικό αυτουργό τον Δήμαρχο του Αργους που σε πλήρη συνεννόηση με τον Πρόεδρο της ομάδας του Παναργειακού δημιούργησαν κλίμα τρομοκρατίας από «φουσκωτούς» παρατρεχάμενους και δήθεν φωτογράφους εντός και εκτός αγωνιστικού χώρου, με αποκορύφωμα ο πρόεδρος της ομάδας μας να δεχτεί απειλές ακόμη και για την ίδια του την ζωή!

Όταν το παιχνίδι ήταν σε εξέλιξη στο Α’ μέρος και μέχρι την ολοκλήρωση του ημιχρόνου και ενώ το σκορ ήταν 0-1 και 1-1, τόσο οι φουσκωτοί όσο και ο ίδιος ο πρόεδρος της γηπεδούχου ομάδας πλησίασαν και απείλησαν τον Πρόεδρο του Ζακυνθιακού με την ζωή του λέγοντας του ότι «αν δεν «ηρεμήσουν» λίγο οι παίκτες σου» δεν θα φύγεις από εδώ κανονικά».

Το κλίμα αυτό της τρομοκρατίας άλλαξε άρδην σε κλίμα φιλοξενίας όταν η γηπεδούχος ομάδα μπήκε μπροστά στο σκορ με 2-1. Με αποκορύφωμα την πρόσκληση του προέδρου του Παναργειακού στον Διον Κορωνιό να δουν μαζί το παιχνίδι!!!

Μια ιστορία που αγγίζει τα όρια της τραγωδίας αλλά και την κωμωδίας ταυτόχρονα!

Η διοίκηση του ΑΟΠ Ζακυνθιακός αισθανόμενη την ευθύνη που κουβαλά εκπροσωπώντας ένα ολόκληρο νησί στην Γ’ Εθνική κατηγορία καταδικάζει τα απαράδεχτα αλλά και γελοία γεγονότα που αμαυρώνουν μια ιστορική ομάδα όπως είναι ο Παναργειακός και στέλνει μήνυμα προς τις υπόλοιπες ομάδες του πρωταθλήματος λέγοντας πως η ομάδα του Ζακυνθιακού δεν εκβιάζει, αλλά και ούτε εκβιάζεται από ανθρώπους που υπηρετούν αυτό το ποδόσφαιρο του υπονόμου και των τρωκτικών! Ο Ζακυνθιακός θα παλέψει για την παραμονή του μέχρι τέλους χωρίς δόλια μέσα και τρομοκρατία, έχοντας καθαρά χέρια αλλά και συνείδηση.

Το Δ.Σ. του ΑΟΠ Ζακυνθιακού