ΑθλητισμόςΑρχείο

Απειλεί με προσφυγές ο Παναργειακός

Όπως αναμενόταν ο Παναργειακός δεν άφησε αναπάντητες τις καταγγελίες του Ζακυνθιακού περί δήθεν κλίματος τρομοκρατίας κατά το μεταξύ τους παιχνίδι στο ΔΑΚ Άργους. Η σχετική ανακοίνωση συνοδεύεται και από φωτογραφικό υλικό στο οποίο φαίνεται η διοίκηση του Ζακυνθιακού να παρακολουθεί τον αγώνα δίπλα δίπλα με αυτή του Παναργειακού. Η διοίκηση των “Λύκων” καλύπτει τον Δήμαρχο Άργους – Μυκηνών Δημήτρη Καμπόσο που φαίνεται να παρακολουθεί τον αγώνα ακριβώς δίπλα με τον πρόεδρο του Ζακυνθιακού στο μπουθ του γηπέδου.
 

 
Η ανακοίνωση του Παναργειακού:
“Προς μεγάλη μας έκπληξη, πληροφορηθήκαμε ανακοίνωση που φέρεται ότι εκδόθηκε από το Δ.Σ. της ομάδας του Ζακυνθιακού. Αντιλαμβανόμαστε ότι η πικρία τους από τη μεγάλη ήττα που γνώρισαν από τον Παναργειακό τους στεναχώρησε, αλλά αυτό δε δικαιολογεί το περιεχόμενο του εν λόγω δελτίου τύπου το οποίο βρίθει ανακριβειών, αστήρικτων κατηγοριών και φανταστικών “γεγονότων”.

Ο Παναργειακός έχει αποδείξει πολλάκις την άριστη φιλοξενία του προς όλες τις ομάδες και συγκεκριμένα στον Ζακυνθιακό και σε αυτόν που δήλωσε πρόεδρος της ομάδας, ο οποίος κάθισε με παράγοντες του Παναργειακού και τον Δήμαρχο Άργους Μυκηνών στο φουαγιέ του γηπέδου(υπάρχει σχετική φωτογραφία που την δίνουμε στην δημοσιότητα).

Πως συνέβη αυτό αν είχαν προηγηθεί τα επεισόδια που ψευδώς αναφέρει η ανακοίνωση; Καλούμε το Δ.Σ. του Ζακυνθιακού να προβεί σε άμεση ανάκληση της κατάπτυστης αυτής ανακοίνωσης εντός 48 ωρών, άλλως δηλώνουμε ότι θα προσφύγουμε ενώπιον των αρμόδιων αρχών για όσα συκοφαντικά και δυσφημιστικά αναφέρονται σε αυτό.

Τέλος, αναρωτιόμαστε ποιός πραγματικά συνέταξε αυτήν την συκοφαντική ανακοίνωση; Ποιόν πραγματικά εξυπηρετεί; Ποιός είναι ο απώτερος σκοπός τους; Ο Παναργειακός αγωνίζεται μέσα στο γήπεδο, τέτοιου είδους ενέργειες και πρακτικές έχουν φτάσει στ’αυτιά μας ότι ακολουθούν άλλες ομάδες.”

Σε προσωπικό ύφος και η απάντηση του Δημήτρη Καμπόσου, μέσω του λογαριασμού του στο Facebook:
Γέλασα με την καρδιά μου όταν μου είπαν οτι κάποιοι ποδοσφαιριστές του Ζακυνθιακού “υπέθεσαν” για φουσκωτό το γνωστό και συμπαθέστατο μέλος της διοίκησης και ερασιτέχνη φωτογράφο……..Γιάνη Κουτάλη!!!! Ε……ΟΧΙ ΡΕ ΠΑΙΔΙΑ….ΤΟ ΓΙΑΝΝΗ ΦΟΥΣΚΩΤΌ λίγα κιλά έχει..χα χα χα ..ο Γιάννης είναι η καλύτερη καρδιά που υπάρχει, το καλύτερο παιδί, δεν πειράξε ΠΟΤΕ κανέναν!!!). Αλήθεια, Ποιος σας έβαλε να τα γράψετε όλα αυτά;;;

Προφανώς τους έπεσαν βαριά στο στομάχι τα πέντε γκολ και γιαυτό τα γράφουν αυτά. Ίσως βέβαια να ήθελαν να περιγράψουν άλλη ομάδα που ασχολείται ( από ότι λέει ο ποδοσφαιρικός κόσμος με τέτοια πράγματα). Ο Παναργειακός και η διοίκηση από ότι γνωρίζω, υποδέχονται με τον καλύτερο τρόπο όλες τις αποστολές που έρχονται στο γήπεδο μας. Η φιλοξενία των κατοίκων του δήμου μας είναι υποδειγματική ( γήπεδο εκκλησία, λένε χαριτολογώντας για το ΔΑΚ ΑΡΓΟΥΣ). 

Ντροπή αισθάνομαι για όσα γράφουν οι κύριοι. Είναι το ευχαριστώ για τη φιλοξενία και για την παρακολούθηση του παιχνιδιού από τον ειδικό κλειστό χώρο με όλη τη διοίκηση και με το δήμαρχο. 

Αλήθεια ποιος σας βάζει να τα γράφετε αυτά ; Ποιος κερδίζει από  τα ψέματα που λέτε; Ποιος φοβάται ότι θα χάσει η ομάδα του στο Άργος και προσπαθεί να δημιουργήσει κλίμα; Έστω και τώρα αδυνατώ να πιστέψω ότι ο πρόεδρος του Ζακυνθιακού που καθόταν δίπλα μου άφησε τέτοιες αιχμές για μένα. Αν είναι έτσι τα πράγματα “κάτι θα έγινε” και κάτι θα εξυπηρετεί η στάση του. Πάντως καλή πορεία στο υπόλοιπο φίλε πρόεδρε και όσο για τα καλά σου λόγια που μου είπες φεύγοντας τα κρατάω γιατί ήταν αληθινά και μέσα από την καρδιά σου. 

Το μετά το γνωρίζεις μόνο εσύ.