ΚοινωνίαΑρχείο

«Βούλιαξαν» κλεμμένο φορτηγάκι στη λίμνη Καϊάφα

Ανησυχία προκάλεσε στις αστυνομικές αρχές της Ηλείας, η παρουσία ενός ΙΧ φορτηγού αυτοκινήτου το οποίο είχε εγκαταλειφθεί από άγνωστους στη λίμνη του Καϊάφα στην Ηλεία.

Το συγκεκριμένο αυτοκίνητο, βρισκόταν βυθισμένο στην παγωμένη λίμνη χωρίς κανείς να γνωρίζει αν στο εσωτερικό του υπήρχε κάποιος επιβάτης.

Οι υπεράνθρωπες προσπάθειες τόσο των αστυνομικών όσο και των πυροσβεστών που έφτασαν από την περιοχή της Κρέστενας προκειμένου να συνδράμουν στην ανάσυρση του οχήματος μέσα από τα νερά της λίμνης, είχαν ως αποτέλεσμα, να αποκαλυφθεί, μια αρκετά σοβαρή, σύμφωνα με πηγές, υπόθεση η οποία αφορούσε τη δράση ομάδας δραστών με σκοπό τις κλοπές.

Πιο συγκεκριμένα, σύμφωνα με το patrisnews.com, υπάρχουν πληροφορίες πως οι επιβάτες του οχήματος, που προέρχονται από την περιοχή της Μεσσηνίας, έφτασαν στην Ηλεία, με το ΙΧ φορτηγάκι για να κλέψουν.

Νωρίτερα οι άγνωστοι είχαν προβεί σε κλοπή καταστήματος στο Καλό Νερό απ’ όπου αφαίρεσαν αλκοολούχα ποτά ενώ σύμφωνα με την έρευνα των αστυνομικών, οι ίδιοι φέρεται να συμμετείχαν σε ακόμα τρεις κλοπές στην περιοχή της Ζαχάρως και της Κρέστενας.

Ωστόσο κατά τη διαδρομή τους προς την περιοχή της Κρέστενας, όπου είχαν βάλει «στόχο» την εκκλησία της περιοχής, το φορτηγάκι υπέστη μηχανική βλάβη και έτσι, οι άγνωστοι δράστες, αποφάσισαν να το «πετάξουν» στη λίμνη, αναπληρώνοντάς το με ένα άλλο το οποίο επίσης έκλεψαν από την Ηλεία και που στη συνέχεια εγκατέλειψαν, σύμφωνα με πηγές, στην περιοχή της Ελαίας.
 
ΠΗΓΗ