ΚοινωνίαΑρχείο

11 την έπεσαν σε έναν στη Μεσσήνη

Θρασύδειλη επίθεση δέχθηκε ένας 30χρονος οδηγός που είχε σταθμεύσει στην Μεσσήνη τα ξημερώματα της Πέμπτης, όχι από έναν, ούτε από δυο, αλλά από… ένδεκα τσιγγάνους, άνδρες και γυναίκες, οι οποίοι άρχισαν να καταστρέφουν το όχημά του, με σκοπό να τον ληστέψουν!

Οι επιτιθέμενοι ακινητοποίησαν τον 30χρονο και προκάλεσαν εκτεταμένες φθορές στο όχημα. Στη συνέχεια, απειλώντας ότι θα τον χτυπήσουν μέχρι θανάτου, άρπαξαν από τις τσέπες και τα χέρια του χρήματα, το κινητό του, μια ηλεκτρονική συσκευή και χρυσαφικά και έσπευσαν να εξαφανιστούν τρέχοντας. Τρέμοντας από το φόβο του, το θύμα ειδοποίησε το τοπικό αστυνομικό τμήμα.

Οι αστυνομικοί ξεκίνησαν αμέσως έρευνα και κατάφεραν μέσα στα όρια του αυτοφώρου να συλλάβουν τέσσερα από τα μέλη της συμμορίας, όλα γυναίκες! Πρόκειται για δυο 25χρονες, μια 30χρονη και μία ανήλικη που παραπέμφθηκαν στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Καλαμάτας κατηγορούμενες για ληστεία και διακεκριμένη φθορά, ενώ η δικογραφία περιλαμβάνει άλλους επτά συνεργούς τους που δεν έχουν αναγνωριστεί ακόμη.