ΡεπορτάζΑρχείο

Άνοιξε ξανά το περίπτερο στην πλατεία δημαρχείου

Παραμένει τελικά στη θέση του το περίπτερο που βρίσκεται στην πλατεία του δημαρχείου στο Ναύπλιο, αφού μεταφέρθηκε στη θέση του, η θέση του περιπτέρου που καταργήθηκε στην λεωφόρο Αμαλίας.

Το συγκεκριμένο περίπτερο μπροστά από το άγαλμα του Όθωνα, μπορεί να έκλεισε με απόφαση της Δημοτικής Κοινότητας Ναυπλίου που γνωμοδότησε υπέρ της κατάργησής του διότι χαρακτηρίζεται ως κενωθέν ύστερα από τον θάνατο του δικαιούχου, όμως εξαιτίας της άλλης απόφασης που προβλέπει την μεταφορά εκεί του περιπτέρου της Αμαλίας, άνοιξε ξανά. Να σημειωθεί ότι πρόκειται για ένα περίπτερο που εξυπηρετεί πολύ κόσμο, αφού στο σημείο που βρίσκεται περνούν όσοι κατευθύνονται στον Μεγάλο Δρόμο και στην Πλατεία Συντάγματος.

Σύμφωνα επίσης με όσα έγιναν γνωστά από τον δήμο, για τις ανάλογες αποφάσεις που έχουν ληφθεί σχετικά με τα περίπτερα της Θανάσαινας και του Νοσοκομείου,  έχουν ενημερωθεί οι ιδιοκτήτες, ώστε να τα απομακρύνουν σε συγκεκριμένη προθεσμία.

Άμεση ωστόσο ήταν η απομάκρυνση του περιπτέρου που υπήρχε στην Αγία Τριάδα στη διασταύρωση πλησίον του δημοτικού καταστήματος, το οποίο έχει ήδη απομακρυνθεί από τη θέση του, με αποτέλεσμα να ανοίξει ο χώρος που μετατράπηκε σε ένα πανέμορφο παρκάκι.