ΠολιτικήΑρχείο

Ικανοποιημένος ο Ανδριανός με τον φετινό μαραθώνιο

Ο Γιάννης Ανδριανός δηλώνει ικανοποιημένος από τον 2ο Μαραθώνιο Ναυπλίου που πραγματοποιήθηκε και φέτος με μεγάλη επιτυχία και διπλασιασμό των συμμετοχών.

«Αισθάνομαι μεγάλη χαρά και ικανοποίηση γιατί ο Μαραθώνιος του Ναυπλίου, μια διοργάνωση που ξεκινήσαμε πέρσι, επί θητείας μου ως Υφυπουργού Πολιτισμού και Αθλητισμού με την αιγίδα και την στήριξη του Υπουργείου, αναδεικνύεται σε έναν σημαντικό αθλητικό θεσμό με ευρύτερη ακτινοβολία, όπως αποδεικνύει ο διπλασιασμός των συμμετοχών που από περίπου 3.000 πέρσι έφτασαν ξεπέρασαν φέτος τις 6.000.

Και δεν πρέπει να ξεχνάμε ότι ο Μαραθώνιος, πέρα από αθλητικό γεγονός, είναι ταυτόχρονα ένα χρήσιμο εργαλείο για την ανάδειξη της σύγχρονης ταυτότητας της Αργολίδας, την προώθηση του τουρισμού, την ενίσχυση της τοπικής μας οικονομίας.

Θέλω να ευχαριστήσω και να συγχαρώ όλους όσους εργάστηκαν για τη φετινή διοργάνωση, το Δήμο Ναυπλιέων, το ΣΕΓΑΣ, την Περιφέρεια, τους χορηγούς και βεβαίως τους εθελοντές, μεμονωμένους και μέλη των φορέων της κοινωνίας των πολιτών καθώς και τους άνδρες και τις γυναίκες της Ελληνικής Αστυνομίας, τους γιατρούς και νοσηλευτές του Νοσοκομείου Αργολίδας.

Η φετινή ακόμη μεγαλύτερη επιτυχία, στέλνει το μήνυμα σε όλους μας να εντείνουμε ακόμη περισσότερο τις προσπάθειές μας ώστε να αξιοποιήσουμε με τον καλύτερο τρόπο τις μεγάλες ευκαιρίες που δίνει για την Αργολίδα η αναπτυξιακή διάσταση που εμπεριέχει αυτή η γιορτή του αθλητισμού».