ΑθλητισμόςΑρχείο

Νίκη-τετράδας για την Ερμιονίδα

Στην τέταρτη θέση παραμένει η Ερμιονίδα που επιβλήθηκε στο Κρανίδι με 2-0 του Αλίμου για την 24η αγωνιστικής του Νοτίου ομίλου της Football League. Πιο δύσκολα απ’ ότι δείχνει το τελικό σκορ, αφού μέχρι το 82′ το σκορ ήταν ακόμα 0-0, η Ένωση Ερμιονίδας έφτασε τελικά στη νίκη που την έφερε στους 38 βαθμούς, ενώ ο Άλιμος έμεινε 11ος με 18.

Οι παίκτες του Μουράτ Σεροπιάν είχαν την πρώτη αξιόλογη φάση του αγώνα στο 20’ με τον Κολόκα να πιάνει την κεφαλιά και τον Σταυριανό να διώχνει, ενώ στη συνέχεια της φάσης ο πορτιέρο των φιλοξενούμενων είπε και πάλι «όχι» στον Όμο. Ο Άλιμος «απάντησε» στο 33’ με τον Τιάγκο να κάνει την κεφαλιά στέλνοντας την μπάλα λίγο άουτ, ενώ η επόμενη καλή στιγμή ανήκε στην Ερμιονίδα με τον Παβίσεβιτς να κάνει το πλασέ στο 53’ βλέποντας την μπάλα να φεύγει δίπλα από το δοκάρι του Σταυριανού. Τελικά οι προσπάθειες των γηπεδούχων καρποφόρησαν στο 82’ με τον Συμελίδη να ανοίγει το σκορ με δυνατό σουτ μέσα από την περιοχή, ενώ 3 λεπτά αργότερα ο Κουτσοσπύρος με κεφαλιά διαμόρφωσε το τελικό 2-0.

ΑΕ Ερμιονίδας (Μουράτ Σεροπιάν): Λυμπερόπουλος, Μουσταφίδης (78′ Παπανικολάου), Κολόκας, Κιοσές (60′ Σβόγιτς), Τσακόν, Τούτοριτς, Συμελίδης, Βλαχόπουλος, Όμο, Μηλιώτης, Παβίσεβιτς.

ΑΟΤ Αλίμου (Πέτρος Δημητρίου): Σταυριανός, Γαβριήλ (88′ Σταύρου), Νικολόπουλος, Καρακώστας, Ντε Φρέιτας, Καραμέρης, Παντελής, Μπονγκ (85′ Τεσέιρα), Σαγανάς, Άλεξ (55′ Ιωάννου), Μπεριέξ.