ΚοινωνίαΑρχείο

Απαντήσεις από τη γυναίκα του 42χρονου ναυτικού που βρέθηκε νεκρός στην Κοιλάδα

Η γυναίκα και μητέρα της κόρης του αδικοχαμένου άντρα έλυσε για πρώτη φορά την σιωπή της και μίλησε στην Τατιάνα Στεφανίδου και την εκπομπή του καναλιού Star «Μία», για αυτά τα σενάρια που ήθελαν εκείνη με τον κολλητό του 42χρονου να είναι πίσω από τη φερόμενη ως δολοφονία, καθώς υποτίθεται ότι είχαν παράνομη σχέση!

«Γιατί πριν το θάνατο του άντρα μου δεν βγήκε κάποιος να πει ότι ο Θανάσης έχει βρει τη γυναίκα του να τον απατάει ή την έχει πιάσει; Γιατί κανένας δεν μίλησε πριν το θάνατο; Οπότε μιλάνε πίσω από τις πλάτες μας χωρίς να έχουν στοιχεία, χωρίς να έχουν τίποτα. Ήταν μια εύκολη λύση το να με κατηγορούσαν ότι είχα «φίλο» τον κολλητό του και επειδή μας έπιασε ο άντρας μου, τον σκότωσε».

Η ίδια μιλάει και για το αρχικό σενάριο της αστυνομίας που ήθελε τον 42χρονο να έχει βάλει μόνος του με όπλο τέλος στη ζωή του.

«Άλλοι λένε ότι η δολοφονία έγινε μέσα στο σπίτι, άλλοι έξω. Δεν γίνεται να μην άκουσε κανείς τον τσακωμό ή τους πυροβολισμούς. Όταν έγινε αυτό, ο άντρας μου βρέθηκε κάπου που δεν φαίνονταν. Κάποιος τον έχει μεταφέρει. Μου είπαν ο άντρας δεν αυτοκτόνησε, δολοφονήθηκε. Το ήξερα, ο άντρας μου δεν είχε λόγο να αυτοκτονήσει. Η ζωή του ήταν η 10χρονη κόρη μας, δεν θα την άφηνε ποτέ απροστάτευτη».

Πάντως, εκείνη υποστήριξε ότι υπήρχαν και κάποιοι, με τους οποίους ο άντρας δεν είχε καλές σχέσεις και είχαν κόντρα.

 

ΠΗΓΗ