ΑυτοδιοίκησηΑρχείο

Ο Δήμος Ναυπλιέων ευχαριστεί τους παλαίμαχους

Ευχαριστήρια επιστολή απέστειλε ο Δήμαρχος Ναυπλιέων Δημήτρης Κωστούρος ,στον Σύλλογο Βετεράνων καλαθοσφαιριστών Ελλάδας για την συμμετοχή των μελών του στον φιλανθρωπικό αγώνα μπάσκετ που διεξήχθη στο κλειστό γυμναστήριο Ναυπλίου το Σάββατο 2 Μαΐου 2015.

Αναλυτικά η επιστολή έχει ως εξής:

«Αξιότιμοι κύριοι,

Το Δημοτικό Συμβούλιο και ο Δήμαρχος Ναυπλιέων ευχαριστεί θερμά τον Σύλλογο Βετεράνων Ελλήνων Καλαθοσφαιριστών για την συμμετοχή του στον φιλανθρωπικό αγώνα που διοργανώθηκε το Σάββατο 2 Μαΐου στο Κλειστό Αθλητικό Κέντρο της πόλης μας , σε συνεργασία με το ίδρυμα  «Γ. Σαμαρτζή-Πολιτεία Αγάπης »για ενίσχυση σκοπών του Ιδρύματος.

Αισιοδοξούμε ότι θα έχουμε πάλι την ευκαιρία να φιλοξενήσουμε τους κορυφαίους Έλληνες καλαθοσφαιριστές  που πραγματικά πρόσφεραν ένα υπέροχο θέαμα στους φιλάθλους , υπό την καθοδήγηση του προπονητή τους κυρίου Γιάννη Ιωαννίδη τον οποίο οφείλουμε να ευχαριστήσουμε ιδιαίτερα για τη  βοήθεια που προσέφερε για τη διοργάνωση αυτής της φιλανθρωπικής εκδήλωσης ,αλλά και για τη  μέχρι τώρα προσφορά του στον Αθλητισμό και την Πολιτική .