Αρχείο

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΠΕΡΙΛΗΨΗΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΑΚΟΥ ΕΓΓΡΑΦΟΥ

Ανακοινώνεται ότι από τη Δ/νση Δασών Αργολίδας έχει εκδοθεί το υπ’ αριθμ. 4246/06-09-1995 έγγραφο, μετά από αίτηση του κ. Γαβρήλου Π. Ελευθερίου κ.λ.π., σύμφωνα με το οποίο έκταση εμβαδού 1.712  τ.μ., όπως απεικονίζεται στο τοπογραφικό διάγραμμα του μηχανικού κ. Βλαχόπουλου Π. Νικολάου με κλίμακα 1: 500, με περιμετρικά στοιχεία (1, 2, 3, ….. 7, 8, 1), κείμενη στη θέση «Ανηφοράκι» περιφέρειας της Τοπικής Κοινότητας Δρεπάνου «… δεν εποπτευόταν ποτέ ούτε εποπτεύεται σήμερα από την Δασική υπηρεσία στα πλαίσια της Δασικής νομοθεσίας…».
Το ως άνω έγγραφο μετά του συνημμένου τοπογραφικού διαγράμματος θα είναι ανηρτημένα επί ένα μήνα στον πίνακα ανακοινώσεων της Τοπικής Κοινώτητας Δρεπάνου (οικισμός Κάντιας) του Δήμου Ναυπλιέων.
Η παρούσα ανακοίνωση γίνεται κατόπιν αιτήσεως από τον Γαβρήλο Π. Ελευθέριο.
Κατά του πληροφοριακού εγγράφου επιτρέπονται αντιρρήσεις από ενδιαφερόμενους, το Δημόσιο και από κάθε άλλο φυσικό ή νομικό πρόσωπο που έχει ή φέρεται ότι έχει ή προτίθεται να δημιουργήσει έννομη σχέση με την έκταση, καθώς και από κάθε πολίτη κατά την υποχρέωση του που απορρέει από τη διάταξη του άρθρου 2 παραγ.1 του Ν.998/79  για την προστασία των δασών και των δασικών εν γένει εκτάσεων, μέσα σε δυο (2) μήνες από της κοινοποίησης σε αυτόν ή εφόσον δεν συντρέχει περίπτωση κοινοποίησης, από της τελευταίας δημοσίευσης σε δυο (2) τουλάχιστον τοπικές εφημερίδες ή σε μια τοπική εφημερίδα και μια εφημερίδα των Αθηνών ή της Θεσσαλονίκης, καθώς και του ειδικού δικτυακού τόπου του ΥΠΕΚΑ (dp.ypeka.gr), ενώπιον της Πρωτοβάθμιας Επιτροπής Επίλυσης Δασικών Αμφισβητήσεων της Π.Ε. Αργολίδας (άρθρου 10 Ν. 998/79) στην Δ/νση: Μ. Ιατρού 21 Τ.Κ 21100 Ναύπλιο.
Ε.Γ.Γ.
Ο Προϊστάμενος της Δ/σης
Δασών Αργολίδας
Γεώργιος Πολίτης
Δασολόγος