ΑθλητισμόςΑρχείο

Νίκη και πρωτιά για την Ερμιονίδα

Νίκη παραμονής για την Ερμιονίδα που επικράτησε εύκολα με 3-1 του Παναιγιάλειου και με 14 βαθμούς οδηγεί την κούρσα στον Νότιο Όμιλο έπειτα από την 4η αγωνιστική των play out.

Αντίθετα, οι αιγιώτες, που γνώρισαν δεύτερη σερί ήττα μετά το 0-1 από τον Αχαρναϊκό, μπήκαν σε περιπέτειες, καθώς ισοβαθμούν πια στην τρίτη θέση με την Καλλιθέα και στους 12 βαθμούς.

Στο ΔΑΚ Κρανίδιου, η ομάδα του Ρομπέρτο Μπολάνο μπήκε φουριόζα στο παιχνίδι, και στο 15′ ο Δωματάς ήταν εκείνος που άνοιξε το σκορ, καθώς μπήκε στη μεγάλη περιοχή, επωφελήθηκε από τις κόντρες και πρόλαβε την έξοδο του Μπαλτιμά για να γράψει το 1-0.

Στο 26′ ήταν η σειρά του Παβίσεβιτς να βρει δίχτυα, ο οποίος νίκησε τoν Μπαλτιμά με ωραίο σουτ εκτός περιοχής, για να μπουν έτσι γερά θεμέλια νίκης από πλευράς γηπεδούχων.

Ο Παναιγιάλειος προσπάθησε να αντιδράσει και τελικά το 2-1 ήρθε με γκολ του Σκαρτσίλα στο 74′. Ομως στο 92′ ο σκόρερ των Αιγιωτών έκανε πέναλτι στον Όμο, η παράβαση καταλογίστηκε και ο Παβίσεβιτς από την άσπρη βούλα εδραίωσε το τρίποντο για τους Κρανιδιώτες.

ΕΡΜΙΟΝΙΔΑ (Ρομπέρτο Μπολάνο): Πονηρός, Πανανικολάου, Δωματάς, Ιασωνίδης, Τότουριτς, Όμο, Συμελίδης (46′ Χατζησοφρωνίου), Ταπέ, Σαμαράς, Στοΐκοβιτς, Παβίσεβιτς.

ΠΑΝΑΙΓΙΑΛΕΙΟΣ (Παναγιώτης Γκουτσίδης): Μπαλτιμάς, Σανδραβέλης, Σπίνουλας, Ιωάννου, Τζημογιάννης (56′ Σταμογιάννος), Γκοτσούλιας, Ουρτάδο, Καμινιώτης, Μίλιεβιτς, Σκαρτσίλας, Φουρτάδο (46′ Σεχολάρι).
 
Η Ερμιονίδα μετά και την ολοκλήρωση της 4ης αγωνιστικής είναι πρώτη στη βαθμολογία των play out με 14 βαθμούς, δεύτερος είναι ο Αχαρναϊκός με 13, τρίτος ο Παναιγιάλειος με 12, όσους έχει και η Καλλιθέα, ενώ στην πέμπτη θέση βρίσκεται ο Ηρακλής Ψαχνών με 6. Τελευταία και καταϊδρωμένη έρχεται η Επισκοπή με 0 βαθμούς μέχρι στιγμής.

Την επόμενη αγωνιστική η Ερμιονίδα ταξιδεύει στην Επισκοπή, εκεί που όπως όλα δείχνουν θα πάρει μία άνετη νίκη.