ΠολιτισμόςΑρχείο

Πρεμιέρα για τα Εν Άργει Διονύσια

Για 4η συνεχή χρονιά ο Δήμος Άργους Μυκηνών δια μέσου της ΚΕΔΑΜ και σε συνεργασία με την Περιφέρεια Πελοποννήσου, διοργανώνει την επιτυχημένη εκδήλωση «ΕΝ ΆΡΓΕΙ ΔΙΟΝΥΣΙΑ» στις 14,15,16 Μαΐου από τις 19:00-23:00 το βράδυ, στους Στρατώνες Καποδίστρια στην πόλη του Άργους.

Η εκδήλωση έχει ως στόχο να προβάλλει τα τοπικά προϊόντα με έμφαση στο Κρασί και τα Γαλακτοκομικά. Οι οινοποιοί και κτηνοτρόφοι της περιοχής θα έχουν την ευκαιρία να εκθέσουν τα προϊόντα τους για τρεις ημέρες, σε ειδικά διαμορφωμένο χώρο στους στρατώνες του Καποδίστρια, ενώ παράλληλα στον περιβάλλοντα χώρο θα υπάρχουν ψυχαγωγικές εκδηλώσεις για τους επισκέπτες, με μουσική, ακροβατικά και χορό.
 

Αυτή τη χρονιά, τα ΕΛΤΑ στηρίζουν και αυτά με τη σειρά τους τα «ΕΝ ΑΡΓΕΙ ΔΙΟΝΥΣΙΑ» και εκδίδουν το γραμματόσημο που φιλοτέχνησε η εικαστικός Ελισάβετ Δήμα Πετροπούλου με θέμα, «ΕΝ ΑΡΓΕΙ ΔΙΟΝΥΣΙΑ».

Σήμερα, Πέμπτη 14 Μαΐου στις 20:00 το βράδυ, θα πραγματοποιηθούν τα εγκαίνια της έκθεσης, ενώ μόνο για την συγκεκριμένη ημέρα θα χρησιμοποιηθεί η αναμνηστική σφραγίδα των ΕΛΤΑ με το θέμα της εκδήλωσης.