Site icon Αρχείο anagnostis.org

61 συλλήψεις σε αστυνομικές επιχειρήσεις στην Πελοπόννησο

61 συλλήψεις σε αστυνομικές επιχειρήσεις στην Πελοπόννησο

Στο πλαίσιο αντιμετώπισης της εγκληματικότητας, καθώς και της διαμόρφωσης ασφαλών συνθηκών διαβίωσης των πολιτών, πραγματοποιήθηκαν κατά το διήμερο (26/27.5.2015), ευρείες αστυνομικές επιχειρήσεις στις ευρύτερες περιοχές της Αργολίδας, της Αρκαδίας, της Κορινθίας, της Λακωνίας και της Μεσσηνίας.

Οι επιχειρήσεις οργανώθηκαν και υλοποιήθηκαν από τις Διευθύνσεις Αστυνομίας Αργολίδας, Αρκαδίας, Κορινθίας, Λακωνίας και Μεσσηνίας, σύμφωνα με τον επιχειρησιακό σχεδιασμό της Γενικής Περιφερειακής Αστυνομικής Διεύθυνσης Πελοποννήσου.

Κατά τη διάρκεια των επιχειρήσεων, έγιναν έλεγχοι σε 1101 άτομα, εκ των οποίων 827 ήταν ημεδαποί και 274 ήταν αλλοδαποί, καθώς και σε 913 οχήματα.

Επιπλέον, προσήχθησαν 291 άτομα, από τα οποία 179 ήταν ημεδαποί και 112 ήταν αλλοδαποί, ενώ συνελήφθησαν 61 άτομα.

Πιο αναλυτικά συνελήφθησαν:

 
Κατά τη διάρκεια της επιχείρησης, βεβαιώθηκαν συνολικά 365 παραβάσεις του Κώδικα Οδικής Κυκλοφορίας, έξι παραβάσεις του Υγειονομικού Κανονισμού, τρεις παραβάσεις για στέρηση αδείας μουσικών οργάνων, μία παράβαση για κατάληψη κοινόχρηστου χώρου, πέντε παραβάσεις για παράνομο υπαίθριο εμπόριο και δύο παραβάσεις του Γενικού Οικοδομικού Κανονισμού, ενώ κατασχέθηκαν:

 
  Οι συλληφθέντες θα οδηγηθούν στους αρμόδιους κατά τόπο Εισαγγελείς.
 

Exit mobile version