ΠολιτισμόςΑρχείο

Τα πρόσωπα της μυθολογίας της αργολικής πρωτεύουσας

Τη Δευτέρα 8 Ιουνίου και μετά το πέρας των παραστάσεων του έργου “Οχι αυτή η Χώρα” το Φουγάρο φιλοξενεί τον Δημήτρη Δημητριάδη όπου μαζί με το Νίκο Φυτά θα πραγματοποιήσουν σεμινάριο με θέμα τα πρόσωπα της μυθολογίας της αργολικής πρωτεύουσας, επάνω σε ανέκδοτο κείμενο του πρώτου, σε μια απόπειρα “ζωντανής” σκηνοθεσίας μαζί με πλήθος συμμετεχόντων.

Το θέμα του Workshop έχει να κάνει με μία “ζωντανή” σκηνοθεσία του Νίκου Φυτά που θα πραγματοποιηθεί εκείνη τη στιγμή μαζί με τους συμμετέχοντες επάνω στο ανέκδοτο κείμενο του Δημήτρη Δημητριάδη “Η Απόφραξη” και παράλληλη δραματουργική ανάλυση του ίδιου.

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ:
Δευτέρα, 8 Ιουνίου στις 16:00
Φουγάρο, Ναύπλιο


ΚΡΑΤΗΣΕΙΣ:
(Ώρες κρατήσεων: 10:00-18:00)
6948453084

Χρησιμοποιώντας ως φόντο τη σύγχρονη καλλιτεχνική δημιουργία και το μύθο του Νάρκισσου, το παρόν εργαστήρι, θέτει το ερώτημα της σχέσης ανάμεσα στην ερωτική διέγερση και την ανθρώπινη κοσμοθεωρία. Η διέγερση-στύση νοείται εδώ ως η κύρια εκδήλωση της επιθυμίας, της χαράς και της γονιμότητας, μια αυτούσια ιερή πράξη, ως κατάκτηση και υπερηφάνεια που επεκτείνεται σε ολόκληρη τη χώρα, σε ολόκληρο τον κόσμο.

Η συμμετοχή στο εργαστήριο είναι ΔΩΡΕΑΝ

Ο αριθμός συμμετοχών ορίζεται στις τριάνταδυο (32). Θα τηρηθεί αυστηρή σειρά προτεραιότητας.

Χρήσιμοι Σύνδεσμοι:
Θέατρο της Εμπειρίας
Ελισσάβετ Λάτσιου