ΡεπορτάζΑρχείο

Οργή μηχανοδηγών του ΟΣΕ για το μπάζωμα της γραμμής

Έντονο θόρυβο έχει προκαλέσει το θέμα με την πρόσφατη ασφαλτόστρωση της ισόπεδης σιδηροδρομικής διάβασης στην οδο Ναυπλίου-Νέας Κιου, στο ύψος της νομαρχίας, που ανέδειξε το anagnostis.org σε πρόσφατο ρεπορτάζ του.

Ακόμα δεν έχει υπάρξει κάποια επίσημη τοποθέτηση από την τοπική αυτοδιοίκηση, ούτε από τον ΟΣΕ στον οποίο ανήκει η γραμμή. Υπάρχουν όμως πολλές καυστικές τοποθετήσεις στα social media από απλούς πολίτες και από εργαζόμενους του ΟΣΕ.
 

Οι μηχανοδηγοί του ΟΣΕ μέσα από τον διαδικτυακό τους χώρο εκφράζουν την έντονη οργή τους, αναρωτώμενοι τι θα γινόταν αν είχε προγραμματιστεί κάποια τουριστική εκδρομή και ξαφνικά βρίσκονταν αντιμέτωποι με αυτό το θέαμα.  Όπως αναφέρουνΠοιος θα απολογηθεί για την ΔΙΑΛΥΣΗ; Άγνωστοι μπάζωσαν και την γραμμή στη Νέα Κίο! Κατά τα άλλα το δίκτυο θεωρείται ενεργό και αν δεν υπήρχαν τα τοπικά μέσα ενημέρωσης και είχε προγραμματιστεί κάποια “τουριστική” εκδρομή (απο αυτές που διαφημίζουν όσοι διέλυσαν τον σιδηρόδρομο) οι μηχανοδηγοί θα βρίσκονταν μπροστά στην διπλανή ΑΠΙΣΤΕΥΤΗ εικόνα! Εκεί στο Υπουργείο Υποδομών έχουν πάρει χαμπάρι τι συμβαίνει στον Ελληνικό Σιδηρόδρομο όπου ο καθένας κάνει ότι γουστάρει στην σιδηροδρομική υποδομή…” (διαβάστε ολόκληρο το άρθρο ΕΔΩ).

Σύμφωνα με πληροφορίες η διοίκηση του ΟΣΕ ισχυρίζεται πως δεν έχει ενημερωθεί και πως θα ζητηθούν ευθύνες γι’ αυτό που έγινε.
 
Διαβάστε επίσης: Τέλος το τρένο στο Ναύπλιο;