ΚοινωνίαΑρχείο

Το Λιμεναρχείο Ναυπλίου μαθαίνει τα παιδιά να σέβονται το θαλάσσιο περιβάλλον

Ένα εξαιρετικό πρόγραμμα  περιβαλλοντικής ευαισθητοποίησης σε 1500 περίπου παιδάκια νηπιαγωγείου εκπονείται την τελευταία τριετία από το Λιμεναρχείο Ναυπλίου.

Το πρόγραμμα παρουσιάζεται κάθε χρόνο βελτιούμενο σε όλα τα δημοτικά σχολεία του Ναυπλίου και Άργους και στα νηπιαγωγεία. Την ερχόμενη εβδομάδα θα παρουσιαστεί και στο ειδικό σχολείο.

Το τελευταίο για φέτος πρόγραμμα  περιβαλλοντικής ευαισθητοποίησης σε παιδάκια νηπιαγωγείου παρουσιάζεται σήμερα στις 10.30 το πρωί στην βιβλιοθήκη Ναυπλίου.

Τρεις γυναίκες λιμενικοί με μεράκι και κέφι για το λειτούργημά τους, «βάλθηκαν» να ευαισθητοποιήσουν τους μικρούς μαθητές, για να μάθουν από τώρα να σέβονται το θαλάσσιο περιβάλλον!

Πρόκειται για την προϊσταμένη του τμήματος ΠΘΑΠ πρόληψης θαλάσσιας ρύπανσης του λιμεναρχείου Ναυπλίου, επικελευστή Υπαπαντή Κολιγλιάτη, την Λιμενοφύλακα Μαρία Ρόκκα και την επικελευστή Σπυριδούλα Αργυροπούλου, με τη σύμφωνη γνώμη του Λιμενάρχη Σπύρου Μαρίνου. Σύμφωνα με πληροφορίες πρόκειται για το μοναδικό Λιμεναρχείο που εκπονεί αυτό το πρόγραμμα.