ΑθλητισμόςΑρχείο

Φτιάχνει καλή ομάδα στο βόλλευ το Δρέπανο

Το Ναύπλιο μπήκε για τα καλά στη μάχη της αμφισβήτησης των πρωτείων από το Άργος και τα τελευταία χρόνια άρχισαν να δημιουργούνται τμήματα βόλλευ.

Η αρχή έγινε με τη ΓΕΝ και τον ΑΟΝ , ακολούθησαν η Αγ. Τριάδα , ο ΟΙΑΞ και ο ΑΡΓΟΛΙΚΟΣ , όμως η ΑΛΚΥΩΝ κλέβει την παράσταση , αφού στο προπονητικό team θα είναι η καθηγήτρια Φυσικής Αγωγής Έφη Ψυχογυιού και μαζί της η καθηγήτρια Φυσικής Αγωγής Δέσποινα Καπετάνιου και η Βίκυ Βαρελά επίσημη προπονήτρια.

Η Έφη Ψυχογυιού για όσους δεν την γνωρίζουν ήταν αθλήτρια της Εθνικής ομάδας και επί χρόνια αθλήτρια στην Α1 Γυναικών ( κυρίως με τη μεγάλη ομάδα του Πανελληνίου ), Αλλά και πρωτεργάτης ως προπονήτρια της ιστορικής ανόδου του ΓΣΑργους στην Α2 εθνική γυναικών.

Ως προπονήτρια έχει στο ενεργητικό της πολλές επιτυχίες.

Είναι καταξιωμένη στη συνείδηση των φιλάθλων, τόσο για το ήθος της , όσο και για την αθλητική της πορεία στο πανελλήνιο στερέωμα του βόλλευ και την προπονητική της κατάρτιση.

Μαζί , λοιπόν , με τις παλιές της αθλήτριες την Δέσποινα Καπετάνιου και τη Βίκυ Βαρελά υπόσχονται να μυήσουν στα μυστικά του αθλήματος τα παιδιά ( 5 – 16 ετών ) μέσα από μιά άριστα οργανωμένη εκπαίδευση.

Ήδη η ΑΛΚΥΩΝ και ο ΑΡΓΟΛΙΚΟΣ ετοιμάζουν ένα καλοκαιρινό camp από 16 Ιουνίου μέχρι 30 Ιουλίου 2015 στο κλειστό Γυμναστήριο του Ναυπλίου και προσκαλούν όλα τα παιδιά , διότι θα έχουν την ευκαιρία να γνωρίσουν το άθλημα , να γυμναστούν , να παίξουν και να αναπτύξουν τις σωματικές και ψυχοπνευματικές ικανότητές τους , υπό την έμπειρη καθοδήγηση των ειδικών του αθλήματος.

Πληροφορίες στο τηλ.6975 693865