ΚοινωνίαΑρχείο

Ψάχνουν λύση για το που θα μείνουν τα παιδιά της 33χρονης που δολοφόνησε ο άντρας της στα Δίδυμα

Άλυτο παραμένει το θέμα της διαμονής των δυο ανήλικων παιδιών μετά τη δολοφονία της 33χρονης μητέρας τους από τον ίδιο τους τον πατέρα, στη γιορτή του Αγίου Πνεύματος, στο χωριό Δίδυμο Αργολίδας. Την ίδια ώρα το Χαμόγελο του Παιδιού δηλώνει διαθεσιμότητα ως η ασφαλέστερη λύση για την τύχη των παιδιών. Εν τω μεταξύ το δύσκολο έργο της αποκάλυψης του θανάτου της 33χρονης στα παιδιά της, ανέλαβε η Πρόνοια.

Προς το παρόν, τα παιδιά φιλοξενούνται στο σπίτι του νονού του 8χρονου παιδιού και δημοτικού συμβούλου κ. Παναγιώτη Αποστόλου. Άλλωστε όλη η τοπική κοινωνία αγκάλιασε από την πρώτη στιγμή τα δυο αγγελούδια της γυναίκας που της εμπιστεύονταν όπως δήλωσαν κάτοικοι του χωριού, «τα κλειδιά των σπιτιών τους».

Γίνονται προσπάθειες προκειμένου να βρεθεί η καλύτερη δυνατή λύση για τα δυο ανήλικα παιδιά προκειμένου να φιλοξενηθούν και να μεγαλώσουν σε ένα ασφαλές περιβάλλον κατάλληλο για την ψυχική τους ισορροπία.

Από την πρώτη στιγμή τόσο οι τοπικές αρχές όσο και η Εισαγγελία σε συνεννόηση με την Πρόνοια, έστρεψαν το ενδιαφέρον τους πάνω στα δυο παιδιά. Σύμφωνα με ασφαλείς πληροφορίες, το Χαμόγελο του Παιδιού δηλώνει: «Έχουμε ενημερωθεί για το περιστατικό. Έχουμε δηλώσει διαθεσιμότητα για την ασφαλέστερη λύση των δυο παιδιών».

Τα παιδιά που φοβούνται τον πατέρα τους έχουν ζητήσει να μην σταλούν στην Αλβανία, χώρα καταγωγής των γονιών τους.

ΠΗΓΗ

Διαβάστε επίσης:

Συγκλονίζουν οι λεπτομέρειες του στυγερού εγκλήματος στα Δίδυμα

Άγριο φονικό στα Δίδυμα-45χρονος μαχαίρωσε και σκότωσε τη γυναίκα του