ΑυτοδιοίκησηΑρχείο

Στα άκρα Τατούλης – Τσιρώνης

Απαντώντας σε ερωτήσεις δημοσιογράφων σχετικά με τη διαβούλευση του νέου Εθνικού Σχεδίου Διαχείρισης Αποβλήτων ο Περιφερειάρχης Πελοποννήσου Πέτρος Τατούλης τόνισε πως η προσπάθεια επιβολής του κομματικού κράτους εκ μέρους του κ. Τσιρώνη τον εκθέτει ανεπανόρθωτα.

Σε ότι αφορά το Εθνικό Σχέδιο Διαχείρισης Αποβλήτων, σημειώνει πως η ανάρτησή του σε προσχηματική διαβούλευση “10 ημερών” ξεπέρασε κάθε όριο Δημοκρατίας και σεβασμού των νόμων του κράτους.

Όπως δηλώνει ο Περιφερειάρχης Πελοποννήσου, η πλήρης απαξίωση των υπηρεσιών του Υπουργείου του οποίου ο ίδιος προΐσταται εγείρει κρίσιμα ερωτήματα για την πολιτική ηθική που επιχειρεί να επιβάλλει και αναρρωτιέται “Ποιός είναι ο εμπνευστής αυτού του σχεδιασμού και ποιός τον ενέκρινε, εκτός, προφανώς, του κόμματός του;

Όπως αναφέρει ο κ. Τατούλης “Η προκλητική αυτή έλλειψη σεβασμού στη Δημοκρατία αφήνει υπόνοιες για εξυπηρέτηση συγκεκριμένων συμφερόντων. Ας μας πει ο κ. Τσιρώνης ποιά είναι αυτά τα συμφέροντα.“, και καταλήγει πως η Περιφέρεια Πελοποννήσου θα συνεχίσει απρόσκοπτα την υλοποίηση του αναπτυξιακού στρατηγικού σχεδιασμού της και θα σταθεί σθεναρά απέναντι σε οποιαδήποτε τέτοια λογική.