ΚοινωνίαΑρχείο

Ο διοίκηση της πυροσβεστικής φοβήθηκε τους τσιγγάνους

Την δική του εκδοχή έδωσε ο νέος Διοικητής της Πυροσβεστικής Ναυπλίου και Αργολίδας κ. Προύντζος για την επίθεση με ρόπαλα και πέτρες στον τσιγγάνικο καταυλισμό του Αργολικού, κατά ανδρών της πυροσβεστικής που προσπαθούσαν να σβήσουν τη φωτιά που είχε ξεσπάσει στην περιοχή.

Σε προχθεσινή συνέντευξη τύπου προς τα ΜΜΕ του νομού αντί να υπερασπιστεί τους άντρες του, των οποίων η σωματική ακεραιότητα τέθηκε σε κίνδυνο, προσπάθησε να υποβαθμίσει το γεγονός, καλύπτοντας κατά κάποιο τρόπο τους τσιγγάνους.
Τελευταία νέα
Αυτά που είπε όμως έρχονται σε πλήρη αντίθεση με αυτά που κατέγραψαν όλοι οι φωτορεπόρτερς που βρέθηκαν στο σημείο (τρομοκρατημένους πυροσβέστες και σπασμένο παρμπρίζ του πυροσβεστικού οχήματος), καθώς και με τις διηγήσεις των ίδιων των παθόντων πυροσβεστών στους οικείους τους, που απ’ όσο είμαστε σε θέση να γνωρίζουμε, επιβεβαιώνουν την εκδοχή της επίθεσης όπως παρουσιάστηκε αρχικά, και όχι την εκδοχή του διοικητή τους, ότι κάποια μικρά τσιγγανάκια απλά περιτριγύρισαν το πυροσβεστικό όχημα και μπερδεύονταν στα πόδια των πυροσβεστών!

Και μετά η αστυνομία, που απλά έκανε μία βόλτα στην περιοχή, έσπευσε για να πει ένα γεια! Ίσως και το παρμπρίζ να έσπασε τελικά από μόνο του…