ΑθλητισμόςΑρχείο

Βούλιαξε η Ερμιονίδα στο Αίγιο και μπήκε σε περιπέτειες

Οδυνηρή ήττα γνώρισε η Ερμιονίδα κόντρα στον Παναιγιάλειο με 2-0 μια αγωνιστική πριν το φινάλε των πλέι άουτ. Οι γηπεδούχοι που ήθελαν πάσει θυσία το παιχνίδι, μπήκαν δυνατά και κατάφεραν να ανοίξουν το σκορ μόλις στο 13ο λεπτό με καρφωτή κεφαλιά του Φουρτάδο έπειτα από κόρνερ του Μπουρλάκη. Δεκαπέντε λεπτά αργότερα, ο Νάστος με μια απίστευτη απευθείας εκτέλεση φάουλ από τα 25 μέτρα, έδωσε αέρα δύο τερμάτων στους Αιγιώτες.  

Στο δεύτερο μέρος η Ερμιονίδα ανέβηκε και έψαξε το γκολ της ισοφάρισης. Ο Παβίσεβιτς είχε δύο καλές ευκαιρίες στο 61′ και στο 68′, όμως και στις δύο περιπτώσεις, ο Μπαλτιμάς φώναξε παρών. Στο 77′ ο Τζημογιάννης τραυματίστηκε και έγινε αναγκαστική αλλαγή από τον τεχνικό του Παναιγιάλειου, Γκουτσίδη. Τελικά το 2-0 έμεινε μέχρι το φινάλε, με την ομάδα του Αιγίου να κάνει άλμα παραμονής και να θέλει πλέον ένα βαθμό για να μείνει στην κατηγορία, ενώ η Ερμιονίδα θα τα παίξει όλα για όλα την τελευταία αγωνιστική, εκεί όπου θα περιμένει και κάποιο δώρο από την Καλλιθέα μιας και υστερεί σε περίπτωση ισοβαθμίας.

Από την άλλη ο Ηρακλής Ψαχνών αποχαιρέτησε την Football League μετά την ισοπαλία 1-1 με την Καλλιθέα που κρατάει την τύχη στα χέρια της, καθώς με νίκη κόντρα στον πρώτο αλλά αδιάφορο Αχαρναϊκό περνάει.

Η ομάδα του Αιγίου κλειδώνει την παραμονή με μια ισοπαλία κόντρα στον αδιάφορο Ηρακλή Ψαχνών, ενώ η Ερμιονίδα θέλει οπωσδήποτε νίκη επί της υποβιβασμένης Επισκοπής, σε συνδυασμό με ήττα του Παναιγιαλείου ή τουλάχιστον ισοπαλία της Καλλιθέας.

Στο αδιάφορο ματς της 9ης αγωνιστικής, ο Αχαρναϊκός ζορίστηκε αλλά επιβλήθηκε 1-0 της Επισκοπής στο Ρέθυμνο και συνεχίζει με διαφορά στην κορυφή του ομίλου. 

Η 9η αγωνιστική:

Κυριακή 7/6 – 17.00 
Παναιγιάλειος-Ερμιονίδα 2-0 
(13’ Φουρτάδο, 28’ Νάστος) 

Επισκοπή-Αχαρναίκός 0-1 
(88’ Γέσιτς) 

Ηρακλής Ψαχνών-Καλλιθέα 1-1 
(76’ Παλαιολόγος – 3’ Γιαννίτσης) 

Η βαθμολογία του Νότιου ομίλου
1. Αχαρναϊκός 26 
2. Παναιγιάλειος 20 
3. Καλλιθέα 18
 
4. Ερμιονίδα 18 
5. Ηρακλής Ψαχνών 13 
6. Επισκοπή 1 

Η τελευταία (10η) αγωνιστική: 
Κυριακή 14/6 
Αχαρναϊκός-Καλλιθέα (17.00) 
Ερμιονίδα-Επισκοπή (17.00) 
Ηρακλής Ψαχνών-Παναιγιάλειος (17.00)