ΚοινωνίαΑρχείο

Το Milner ανακαλύπτει #ΤοΚάτι του Ναυπλίου

Ποιο είναι αυτό #ΤοΚάτι που κάνει το γεύμα μας πιο νόστιμο; Μα φυσικά το Milner που φτιάχνεται από γάλα χαμηλών λιπαρών και έχει 9 πολύτιμα θρεπτικά συστατικά και πλούσια γεύση!  
Ποιο είναι αυτό #ΤοΚάτι που κάνει τη μέρα μας πιο νόστιμη; Πάλι το Milner!

Το αγαπημένο μας κίτρινο τυρί φροντίζει να δώσει #ΤοΚάτι παραπάνω στην καθημερινότητά μας, όχι μόνο με τη γεύση του, αλλά και με τις βόλτες του. Διοργανώνοντας ποδηλατάδες σε όλη την Ελλάδα, το Milner θέλει να κάνει πιο νόστιμη τη ζωή μας, υπενθυμίζοντάς μας να ανακαλύψουμε τις ομορφιές   των πόλεων που ζούμε και αγαπάμε.

Το ραντεβού στο Ναύπλιο δίνεται την Κυριακή στις 21/6 στην πλατεία Φιλελλήνων, στις 19.00. Παρέα με το Milner και φορώντας τα ποδηλατικά μας κράνη, θα πάμε μία βόλτα με τα ποδήλατά μας για να θαυμάσουμε τη μοναδική αρχιτεκτονική, τα ιστορικά κάστρα και την απέραντη θάλασσα της πόλης μας και να ανακαλύψουμε ποιο είναι αυτό #ΤοΚάτι μαγικό που μας κρατάει κοντά της.

Και όταν η μέρα φτάσει στο τέλος της, θα φτάσει στο τέλος της και η βόλτα μας στην Ακτή Μιαούλη με μουσική και φυσικά το αγαπημένο μας Milner με την ξεχωριστή του γεύση! 

Με αυτόν τον τόσο απλό, αλλά τόσο πρωτότυπο τρόπο, διάλεξε το Milner να μας θυμίσει ότι αυτό #ΤοΚάτι που κάνει τη ζωή μας καλύτερη δεν είναι κάτι μεγάλο. Μία βόλτα με τα ποδήλατα, ένα σάντουιτς με Milner  φτιαγμένο για εμάς από τα χέρια ενός αγαπημένου μας προσώπου, ένα όμορφο τραγούδι, μια αγκαλιά, αρκούν για να κάνουν τη μέρα μας πιο απολαυστική.

 

Ελάτε να ανακαλύψουμε μαζί με το Milner αυτό #ΤοΚάτι που θα δώσει περισσότερη γεύση στη ζωή μας, δηλώνοντας συμμετοχή δύο μέρες νωρίτερα, την Παρασκευή 19/6 & το Σάββατο 20/6 ή και την ίδια μέρα της ποδηλατάδας Κυριακή 21/6, στην Πλατεία Φιλελλήνων. Ή επισκεφθείτε το milner.gr και κάντε αίτηση online.