ΚοινωνίαΑρχείο

Συγκέντρωση έξω από τα δικαστήρια του Άργους

Το Δ.Σ. του Αγροτοκτηνοτροφικού Συλλόγου Αργολίδας, καλεί σε συγκέντρωση αλληλεγγύης στην  δίκη των συναδέλφων αγροτών, εργατών για την συμμετοχή τους σε απεργιακή συγκέντρωση το 2011 και συμβολικό κλείσιμο του καταστήματος της Αγροτικής Τράπεζας στο Άργος.

Είναι συνέχεια ανάλογων αγροτοδικείων που προηγήθηκαν και που συνεχίζονται στο νομό μας όλο αυτό το διάστημα. Για πολλοστή φορά επιδιώκουν να υποτάξουν το αγροτικό κίνημα ώστε να μην αντισταθεί στην λαίλαπα των αντιαγροτικών αποφάσεων της Ε.Ε, της ΚΑΠ και των ελληνικών κυβερνήσεων.

Τελευταία νέα
Παρόλο που όλα αυτά τα χρόνια, στις κυβερνήσεις έχουν συμμετάσχει σχεδόν όλα τα κόμματα, οι δίκες των αγροτών αλλά και εργατών για συνδικαλιστική δράση, συνεχίζονται σε αμείωτο ρυθμό. Είναι τα κόμματα του ευρωμονόδρομου, που υλοποιώντας την ΚΑΠ και με τα δυο τους χέρια, ξεκληρίζουν χιλιάδες φτωχομεσαίους αγρότες και κτηνοτρόφους. Πιστεύουν ότι με την τρομοκρατία και την ποινικοποίηση, με τα ΜΑΤ και τα αγροτοδικεία, θα καμφθεί  το αγωνιστικό μας φρόνημα και η αντίστασή μας.

ΝΑ ΣΤΑΜΑΤΗΣΕΙ ΤΟ ΑΙΣΧΟΣ ΤΩΝ ΑΓΡΟΤΟΔΙΚΕΙΩΝ
ΟΛΟΙ ΤΗΝ ΔΕΥΤΕΡΑ 8/6 ΣΤΑ ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΑ ΑΡΓΟΥΣ ΣΤΙΣ 10 ΤΟ ΠΡΩΙ.

Είναι γελασμένοι! Είναι σίγουρο ότι  θα γυρίσει μπούμερανγκ στους εμπνευστές του, μας πεισμώνει ακόμη πιο μαζικά και δυναμικά, ακόμη πιο οργανωμένα να συνεχίσουμε τις αγωνιστικές μας κινητοποιήσεις.

Απαιτούμε να σταματήσει άμεσα το αίσχος των αγροτοδικείων και η ποινικοποίηση των αγώνων μας.

Καλούμε την κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ, να φέρει άμεσα τροπολογία στην Βουλή για την κατάργηση των αγροτοδικείων και το Υπουργείο Δικαιοσύνης, να δώσει προσωρινή διαταγή για το πάγωμα των διώξεων και των δικών.

Καλούμε τους φυσικούς μας σύμμαχους, σωματεία εργαζομένων και αυτοαπασχολούμενων, να εκφράσουν την αλληλεγγύη τους και με την παρουσία τους έξω από τα Δικαστήρια του Άργους, ισχυροποιώντας την συμμαχία μας.