ΠολιτισμόςΑρχείο

Οι Ιπτάμενοι κατάφεραν να προσφέρουν ένα αναπηρικό αμαξίδιο.

O Αθλητικός – Πολιτιστικός Σύλλογος Αργολίδας «ΙΠΤΑΜΕΝΟΙ», που δραστηριοποιείται στο Κολυμβητήριο Ναυπλίου, στο πλαίσιο των δράσεών του και της εθελοντικής προσφοράς, συγκέντρωσε πλαστικά καπάκια με σκοπό την προμήθεια αναπηρικού αμαξιδίου.

Όπως αναφέρουν “όλοι μαζί συγκεντρώσαμε το απαιτούμενο βάρος (σε καπάκια), και τελικά καταφέραμε να μπορέσουμε να βοηθήσουμε κάποιον συνάνθρωπό μας που το έχει πραγματικά ανάγκη. Επίσης, με τον τρόπο αυτό εξυπηρετήσαμε την ιδέα της ανακύκλωσης για την προστασία του περιβάλλοντος. Στην προσπάθεια μας αυτή είχαμε τη συμπαράσταση και τη βοήθεια όλων σας.
 

Οι Ιπτάμενοι ευχαριστούν τον καθένα από εσάς ξεχωριστά, ιδιαίτερα όμως ευχαριστούν τα παιδιά της Ακαδημίας του Παναργειακού και το αθλητικό κέντρο Sports club, τους μαθητές του πρώτου Δημοτικού Σχολείου Άργους και τον δάσκαλό τους κ. Νικόλαο Τσάγκαρη, τους μαθητές του πρώτου Γυμνασίου Άργους και την καθηγήτριά τους κ. Μαρίκα Νάσση, το Εν λευκώ modern bistro, τον κ. Ρόκιζα, τον Πρόεδρο της ΚΕΔΑΜ κ. Νίκο Γκαβούνο, και βέβαια το κατάστημα Ορθοπεδικών Ειδών του κ. Φάνη Στεφανόπουλου.

Τέλος θα πρέπει να θεωρείται δεδομένη η στήριξη του Συλλόγου προς τη Σύμπραξη Αργολίδας για να μπορέσει να συγκεντρωθεί και πάλι το απαιτούμενο βάρος σε καπάκια ώστε να βοηθηθεί ένας ακόμα συνάνθρωπός μας.

Σημείο συγκέντρωσης και πάλι η Παιδική Νεανική Βιβλιοθήκη Άργους.