ΑθλητισμόςΑρχείο

Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Ποδηλασίας Δρόμου στο Ναύπλιο

Ένα σπουδαίο ποδηλατικό γεγονός θα φιλοξενήσει το Ναύπλιο το τριήμερο 26-28 Ιουνίου. Η Ελληνική Ομοσπονδία Ποδηλασίας με τη συνεργασία του Δήμου Ναυπλιέων, διοργανώνει το Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Ποδηλασίας Δρόμου για το 2015, στις κατηγορίες Ανδρών, Νέων Ανδρών και Γυναικών.

ΔΙΑΔΡΟΜΕΣ:

Αγώνες Ατομικής Χρονομέτρησης:
ΠΑΡΑΛΙΑΚΗ ΟΔΟΣ ΝΕΑΣ ΚΙΟΥ-ΝΑΥΠΛΙΟΥ (100 μ. μετά το σχολείο) – ΠΡΟΣ ΜΥΛΟΥΣ – ΑΝΑΣΤΡΟΦΗ ΣΤΟΥΣ ΜΥΛΟΥΣ (ενοικιαζόμενα Ακρογιάλι) – ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΟ ΝΑΥΠΛΙΟ 20 ΧΛΜ.

Οι άνδρες και νέοι θα κάνουν 2 στροφές : 40 χλμ.

Οι γυναίκες θα κάνουν 1 στροφή : 20 χλμ.

ΑΓΩΝΕΣ ΑΝΤΟΧΗΣ:

Α) ΓΥΝΑΙΚΕΣ 115,3 ΧΛΜ.

Β) ΑΝΔΡΕΣ-ΝΕΟΙ 182,3 ΧΛΜ.

ΕΚΚΙΝΗΣΗ ΝΑΥΠΛΙΟ (ΠΛ. ΦΙΛΕΛΛΗΝΩΝ) – ΟΔΟΣ Α. ΣΥΓΓΡΟΥ – 25ης ΜΑΡΤΙΟΥ – Λ. ΚΥΠΡΟΥ – Λ. ΑΣΚΛΗΠΙΟΥ – ΑΡΧΗ ΣΤΡΟΦΗΣ ΚΟΜΒΟΣ ΠΡΟΣ ΝΑΥΠΛΙΟ – ΛΕΥΚΑΚΙΑ – ΑΣΙΝΗ – ΤΟΛΟ – ΔΡΕΠΑΝΟ – ΒΙΒΑΡΙ – ΚΑΝΤΙΑ – ΑΓΙΟΣ ΑΝΤΩΝΙΟΣ – ΛΕΩΦ. ΕΠΙΔΑΥΡΟΥ _ ΝΑΥΠΛΙΟΥ – ΚΟΜΒΟΣ ΤΟΛΟΥ (33,5 ΧΛΜ.).

Α) ΟΙ ΓΥΝΑΙΚΕΣ ΘΑ ΚΑΝΟΥΝ 3 ΣΤΡΟΦΕΣ

Β) ΟΙ ΑΝΔΡΕΣ ΚΑΙ ΝΕΟΙ ΘΑ ΚΑΝΟΥΝ 5 ΣΤΡΟΦΕΣ

ΓΙΑ ΤΕΡΜΑΤΙΣΜΟ (ΜΕΤΑ ΤΟ ΚΛΕΙΣΙΜΟ ΤΩΝ ΣΤΡΟΦΩΝ): ΚΟΜΒΟΣ ΤΟΛΟΥ ΔΕΞΙΑ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΗ ΓΙΑ ΑΘΗΝΑ-ΚΟΡΙΝΘΟ – ΚΟΜΒΟΣ ΑΓ. ΑΔΡΙΑΝΟΥ ΑΡΙΣΤΕΡΑ ΠΡΟΣ ΑΡΧ. ΤΙΡΥΝΘΑ – ΣΤΡΑΤΟΠΕΔΟ – ΔΕΞΙΑ ΠΡΟΣ ΤΙΡΥΝΘΑ – ΑΡΙΣΤ. ΟΔΟΣ ΜΕΣΟΛΟΓΓΙΟΥ – Λ. ΑΣΚΛΗΠΙΟΥ – ΧΑΡ. ΤΡΙΚΟΥΠΗ – ΦΑΝΑΡΙΑ ΔΕΞΙΑ Λ. ΝΑΥΠΛΙΟΥ – ΑΡΓΟΥΣ – ΑΡΙΣΤ. ΜΕΓ. ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΥ – ΑΡΙΣΤ. ΠΑΡΑΛΙΑΚΗ Ν. ΚΙΟΥ – ΜΠΟΥΜΠΟΥΛΙΝΑΣ – ΤΕΡΜΑΤΙΣΜΟΣ ΠΛ. ΦΙΛΕΛΛΗΝΩΝ.

Οι αγώνες διεξάγονται με τους Κανονισμούς της Ε.Ο. Ποδηλασίας και ειδικότερα για την ποδηλασία δρόμου. Στο αγώνισμα αντοχής αθλητής ή αθλήτρια που θα καθυστερήσει πάνω από 30 λεπτά από τον προπορευόμενο αθλητή-τρια στο σημείο που θα γίνεται η αρίθμηση των στροφών (Κόμβος Τολού επί της Λ. Ασκληπιού), θα παραδίδει τον αριθμό του στους κριτές και θα παίρνει σειρά κατάταξης με μείον στροφές. Οι γυναίκες θα πρέπει να καλύψουν οπωσδήποτε τις 2 από τις 3 στροφές και οι άνδρες και νέοι τουλάχιστον τις 3 από τις 5 στροφές του αγώνα για να πάρουν κατάταξη.

ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ:

Η ΟΝΟΜΑΣΤΙΚΗ ΔΗΛΩΣΗ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ πρέπει να αποσταλεί μέχρι καιτην Τετάρτη 17/06/2015, και ώρα 14:00 στο Fax. 210-6859739 ή στο [email protected], στο επισυναπτόμενο έντυπο συμμετοχής.

ΠΡΟΣΟΧΗ: Τα Σωματεία θα πρέπει να φροντίσουν έγκαιρα για την αποστολή της Δήλωσης Συμμετοχής, η οποία και θα θεωρηθεί ως τελική, την παραπάνω ημερομηνία και ώρα, αλλιώς δεν θα έχουν δικαίωμα συμμετοχής.

Περισσότερα: hellenic-cycling.gr