ΑθλητισμόςΑρχείο

Έγινε “Λυκόπουλο” ο Σεϊρεκίδης

Έπειτα δύο χρόνια στη ΧΑΝΘ και μία καλή σεζόν στο Φοίβο Συκεών, ο Λευτέρης Σεϊρεκίδης κατεβαίνει νότια για πρώτη φορά στην καριέρα του και εντάσσεται σε μία ομάδα που κάνει πρωταθλητισμό.

Αυτή είναι η δεύτερη προσθήκη για τον Διομήδη μετά από εκείνη του Αδάμ Παπαδόπουλου, δύο κινήσεις που δείχνουν τη διάθεση των “Λύκων” να επενδύσουν φέτος σε νεαρούς διεθνείς.

Ο Σεϊρεκίδης δεν θα δυσκολευτεί να προσαρμοστεί στον Διομήδη, καθώς, όπως λέει «έχω αρκετούς φίλους στην ομάδα και με κάποιους έχουμε υπάρξει και συμπαίκτες τα προηγούμενα χρόνια. Νομίζω πως θα είναι εύκολο το έργο της προσαρμογής μου».

Όπως δήλωσε ο νεαρός διεθνής πλέι μέικερ «Πρώτα απ’ όλα θέλω να ευχαριστήσω τον Φοιβο για την συνεργασία που είχαμε κατά την προηγούμενη χρόνια. Ο Διομήδης είναι μια ομάδα με επιτυχίες, που πρωταγωνιστεί κάθε χρόνο σε πρωτάθλημα και κύπελλο. Επίσης είναι μια ομάδα που δουλεύει σκληρά και σε υψηλό επίπεδο και αυτός είναι ένας λόγος που διάλεξα τους “Λύκους”. Είμαι χαρούμενος που θα ενταχθώ σε μια τέτοια ομάδα. Με καλωσόρισαν στην οικογένεια τους με χαρά και προσδοκία για την επόμενη χρονιά».