ΑθλητισμόςΑρχείο

Κέρδισε αλλά έπεσε η Ερμιονίδα

Άδικος υποβιβασμός για την Ερμιονίδα, η οποία θα είναι η ομάδα που θα ακολουθήσει τον Ηρακλή Ψαχνών και την Επισκοπή του χρόνου στη Football League 2 (Γ’ Eθνική), όπως προέκυψε από την τελευταία αγωνιστική των πλέι-άουτ στον 1ο όμιλο της Football League.

Η Ένωση Ερμιονίδας συνέτριψε με 5-1 την Επισκοπή στο Κρανίδι, όμως οι εκτός έδρας νίκες του Παναιγιάλειου (2-3 τον Ηρακλή Ψαχνών) και της Καλλιθέας (0-2 τον Αχαρναϊκό), έστειλαν την ομάδα του Μπολάνο πίσω στην Γ’ Εθνική.

Οι δύο αδιάφορες βαθμολογικά ομάδες που έπαιζαν στην έδρα τους “έκαναν το καθήκον τους”, και όπως αναμενόταν έκατσαν και έχασαν για να πέσει η 5η στην κανονική διάρκεια Ερμιονίδα…

Η Ερμιονίδα υστερούσε στην ισοβαθμία με την Καλλιθέα, και παρότι ήταν μέσα στις πέντε καλύτερες ομάδες της κατηγορίας, πλήρωσε αυτό το περίεργο και άδικο σύστημα των Play Out και την κούραση των παιχτών της στον φετινό μαραθώνιο.

Το λιγότερο ύποπτα αλλά και αναμενόμενα τα άλλα δύο αποτελέσματα, αφού κατά πως φαίνεται το όλο σκηνικό στην τελευταία αγωνιστική ήταν προσυνενοημμένο. Ίσως να μην ήταν τυχαία τα έκτροπα που έγιναν στο Μενίδι, όπου διακόπηκε ο αγώνας για σχεδόν μισή ώρα στο 1ο ημίχρονο, λόγω επεισοδίων μεταξύ οπαδών του Αχαρναϊκού και της Καλλιθέας και εισβολής μερίδας αυτών στον αγωνιστικό χώρο.

Αν μέσα στην καταχνιά μπορούμε να διακρίνουμε μία αχτίδα φωτός, αυτό θα το μάθουμε στις 26 Ιουνίου, όπου οι άνθρωποι της Ερμιονίδας ελπίζουν μήπως και παρθεί απόφαση να μείνουν στην κατηγορία και οι τέταρτοι των μπαράζ, αλλιώς κανείς δεν ξέρει ποια θα είναι η επόμενη μέρα…

Τα αποτελέσματα της 10ης αγωνιστικής:

Αχαρναϊκός-Καλλιθέα 0-2

Ερμιονίδα-Επισκοπή 5-1

Ηρακλής Ψαχνών-Παναιγιάλειος 2-3

Τελική Βαθμολογία:

1. Αχαρναϊκός 26
2. Παναιγιάλειος 23
3. Καλλιθέα 21

4. Ερμιονίδα 21
5. Ηρακλής Ψαχνών 13
6. Επισκοπή 1