ΠολιτισμόςΑρχείο

Ερμηνείες στην Ερμιονίδα για δεύτερη χρονιά

Ένα πλούσιο αφιέρωμα σε γυναικείους μονολόγους, με δέκα παραστάσεις και τη συμμετοχή κορυφαίων ελληνίδων πρωταγωνιστριών, που θα διεξαχθεί στον Πολυχώρο Πολιτισμού ARTiki, στο Κρανίδι της Ερμιονίδας, από τις 21 Αυγούστου έως τις 20 Σεπτεμβρίου 2015.

Την εκδήλωση θα τιμήσει με την παρουσία του ο εμπνευστής και καλλιτεχνικός επιμελητής του Φεστιβάλ, Καθηγητής Κώστας Γεωργουσόπουλος.

Το Φεστιβάλ Θεάτρου “Ερμηνείες στην Ερμιονίδα” εγκαινιάστηκε τον Σεπτέμβριο 2014 και τελεί υπό την καλλιτεχνική εποπτεία του μεγάλου λογοτέχνη και κριτικού του θεάτρου μας, Καθηγητή– Διευθυντή της Δραματικής Σχολής του Εθνικού Θεάτρου, κ. Κώστα Γεωργουσόπουλου.

Ημερομηνίες: 21 Αυγούστου – 20 Σεπτεμβρίου 2015

Τόπος διεξαγωγής Κρανίδι, Πολυχώρος Πολιτισμού ARTίκι

Διοργάνωση: ΘΕΑΤΡΙΚΟΣ ΟΜΙΛΟΣ ΕΡΜΙΟΝΙΔΑΣ

Συνδιοργάνωση: ΔΗΜΟΣ ΕΡΜΙΟΝΙΔΑΣ, ΠΕΡΙΦΕΡΙΑΚΗ ΕΝΟΤΗΤΑ ΑΡΓΟΛΙΔΑΣ

Το Φεστιβάλ πραγματοποιείται στον Πολυχώρο Πολιτισμού ARTίκι “Μαράικε Ηλιού Ντε Κόνινγκ”, με στόχους  αφενός την ανάπτυξη του θεάτρου στον τόπο μας και αφετέρου την οικονομική, περιβαλλοντική και τουριστική ανάπτυξη της ευρύτερης περιοχής της Ερμιονίδας, με δράσεις που στοχεύουν στην προώθηση, την καλλιέργεια και τη διάδοση των τεχνών, των γραμμάτων και του πολιτισμού.

Το πρόγραμμα της 2ης διοργάνωσης (καλοκαίρι 2015) περιλαμβάνει δέκα γυναικείους μονολόγων και σ’ αυτό παίρνουν μέρος οι μεγαλύτερες πρωταγωνίστριες του Ελληνικού Θεάτρου σήμερα.

Το Φεστιβάλ θα ανοίξει στις 21 Αυγούστου, με τη Συναυλία “Έρωτα Εσύ”, με τη διάσημη πιανίστα Ντόρα Μπακοπούλου και στο τραγούδι τους Έλλη Πασπαλά και Τάση Χριστογιανόπουλο.

Η έναρξη του Φεστιβάλ θα γίνει από τον Κώστα Γεωργουσόπουλο.