Site icon Αρχείο anagnostis.org

Κατασχέθηκαν λαθραία και συνελήφθησαν 10 στην Αργολίδα

Κατασχέθηκαν λαθραία και συνελήφθησαν 10 στην Αργολίδα

Στο πλαίσιο αντιμετώπισης της εγκληματικότητας, καθώς και της διαμόρφωσης ασφαλών συνθηκών διαβίωσης των πολιτών, πραγματοποιήθηκαν από την 17.6.2015 έως και χθες (19.6.2015), ευρείες αστυνομικές επιχειρήσεις στις ευρύτερες περιοχές της Αργολίδας, της Αρκαδίας, της Κορινθίας, της Λακωνίας και της Μεσσηνίας.

Οι επιχειρήσεις οργανώθηκαν και υλοποιήθηκαν από τις Διευθύνσεις Αστυνομίας Αργολίδας, Αρκαδίας, Κορινθίας, Λακωνίας και Μεσσηνίας, σύμφωνα με τον επιχειρησιακό σχεδιασμό της Γενικής Περιφερειακής Αστυνομικής Διεύθυνσης Πελοποννήσου.

Κατά τη διάρκεια των επιχειρήσεων, έγιναν έλεγχοι σε 947 άτομα, εκ των οποίων 674 ήταν ημεδαποί και 273 ήταν αλλοδαποί, καθώς και σε 769 οχήματα.

Επιπλέον, προσήχθησαν 188 άτομα, από τα οποία 110 ήταν ημεδαποί και 78 ήταν αλλοδαποί, ενώ συνελήφθησαν 67 άτομα.

Πιο αναλυτικά συνελήφθησαν:

 
Κατά τη διάρκεια της επιχείρησης, βεβαιώθηκαν συνολικά 421 παραβάσεις του Κώδικα Οδικής Κυκλοφορίας, οκτώ παραβάσεις του Υγειονομικού Κανονισμού, μία παράβαση του Γενικού Οικοδομικού Κανονισμού, πέντε παραβάσεις για κατάληψη κοινόχρηστου χώρου και δύο παραβάσεις σχετικές με τη νομοθεσία για τα εκδιδόμενα με αμοιβή πρόσωπα, ενώ κατασχέθηκαν μικροποσότητα ηρωίνης, 4 ναρκωτικά δισκία, καθώς και 50 ζευγάρια γυαλιά ηλίου και 3 ακουστικά μουσικής, στην Αργολίδα.

Οι συλληφθέντες θα οδηγηθούν στους αρμόδιους κατά τόπο Εισαγγελείς.
 

Exit mobile version