ΨυχαγωγίαΑρχείο

Λίγο… απέναντι στα γειτονικά, το Rock Festival Ναυπλίου

Η Πύλη Πολιτισμού Ναυπλίου, υπό την αιγίδα του ΔΟΠΠΑΤ του Δήμου Ναυπλιέων και της Περιφερειακής Ενότητας Αργολίδας διοργανώνει για έβδομη συνεχή χρονιά το διήμερο Rock Festival 2015 στην παραλία της Καραθώνας.

Βλέποντας τα συγκροτήματα που θα παίξουν και φέτος στο φεστιβάλ παρατηρούμε ότι είναι ντόπιες μπάντες ή άγνωστες στο ευρύ κοινό, σε αντίθεση με παρόμοια γειτονικά φεστιβάλ, όπως του Άστρους.
 

Απ’ ότι φαίνεται το φεστιβάλ θα μένει χωρίς ουσιαστική αναβάθμιση και με κύριο σκοπό να ψυχαγωγήσει, όπως και τα προηγούμενα χρόνια, τους λουόμενους της Καραθώνας. Κρίνοντας απο άλλα φεστιβάλ, όπως το River Party στο Νεστόριο της Καστοριάς, το Μελιτζάzz στο Λεωνίδιο, το Poros Arts Festival και το Under Rock Festival στο Παράλιο Άστρος, εκείνο του Ναυπλίου φαίνεται να έχει άλλους στόχους. Η εξωστρέφεια μένει κλεισμένη στο ντουλάπι και κυρίως, απ’ ότι φαίνεται, ο σκοπός παραμένει να ψυχαγωγήσουμε τους ντόπιους, αναδεικνύοντας ανερχόμενα ή ξεπεσμένα συγκροτήματα και ντόπιους καλλιτέχνες (το μόνο καλό).

Το 7ο Rock Festival Ναυπλίου θα διεξαχθεί στις 26 και 27 Ιουνίου και ώρα 7:30μμ. και η είσοδος είναι ελεύθερη.
 
Κ.Κ.