ΠολιτισμόςΑρχείο

Τα νέα του Φεστιβάλ Ναυπλίου ΙΙ

Το Σάββατο το βράδυ ήμουν στο «Φουγάρο», να παρακολουθήσω την δεύτερη παράσταση του 24ου Φεστιβάλ Ναυπλίου και ταξίδεψα απ’ το Παρίσι μέχρι την Κωνσταντινούπολη, με το Orient Express. Άκουσα τραγούδια από καμιά δεκαριά χώρες και οι ερμηνευτές, Αθηνά Ρούτση (τραγούδι), Φώτης Μυλωνάς (πνευστά, κιθάρα, μαντολίνο) και Άλκηστις Ραυτοπούλου (πιάνο και ενορχηστρώσεις) ήταν εκπληκτικοί!
 
Συγχαρητήρια σε όλους!
 
Την εκδήλωση τίμησε με την παρουσία του και ο Μητροπολίτης μας κ.κ. Νεκτάριος, ο οποίος αν και στην ανάρρωση ων, θέλει πάντα να είναι μαζί με το ποίμνιό του και τον πολιτισμό! Του ευχόμαστε υγεία!
 
Παρατηρήσεις
 

  1. Εξαιρετικός ο χώρος της εκδήλωσης στο «Φουγάρο»! Πρέπει να πω όμως ότι καλό θα ήταν να υπήρχε ένας διαχωρισμός των πελατών του «Φουγάρου» απ’ τους παρακολουθούντες την συναυλία. Δεν μπορεί να προσπαθώ ν’ ακούσω Kurt Weill, Nino Rota, Μάνο Χατζιδάκι και να ’χω τον σερβιτόρο πίσω μου να παίρνει παραγγελία. (Καθόμουν στην τελευταία σειρά). Καταλαβαίνω ότι ο σερβιτόρος την δουλειά του έκανε, αλλά εγώ δεν πήγα στο «Φουγάρο» για ν’ ακούσω τι θέλει ο άλλος να περιέχει το σάντουιτς που είχε παραγγείλει. Και εκεί, στην τελευταία σειρά, δεν ήταν καρέκλες αυτές, σύνεργα βασανιστηρίων ήταν. Πόνεσαν όλα μου τα κόκαλα!

 
Παναγιώτης Περράκης