ΠολιτισμόςΑρχείο

Το Καλλιτεχνικό Εργαστήρι Άργους παρουσιάζει τα έργα του

Την Παρασκευή 26 Ιουνίου 2015, και μέχρι την Τρίτη 30 Ιουνίου,  οι μαθητές του Καλλιτεχνικού Εργαστηρίου Άργους, παρουσιάζουν  τα έργα τους στην αίθουσα ΙΩ στους στρατώνες Καποδίστρια. Όλοι οι μαθητές, μικροί και μεγάλοι, εργάστηκαν με κέφι, αγάπη και υπομονή και δημιούργησαν έργα ζωγραφικής και αγιογραφίας με διάφορες τεχνικές και υλικά (τέμπερα, ακουαρέλα, ακρυλικά, λάδια, αυγοτέμπερα κ.α.).
 

Τα έργα των μαθητών δημιουργήθηκαν μέσα από ευχάριστες διαδικασίες μάθησης και αποκάλυψης των μυστικών της Τέχνης. Στην σχολή υπάρχει η πίστη πως  ο Πολιτισμός είναι ένα βασικό εργαλείο για την καταπολέμηση της κρίσης. Μέσα από την τέχνη του εργαστηρίου επιδιώκεται να ενισχυθεί η κοινωνική συνοχή, και να δωθεί χρώμα και ελπίδα στον λαό.
 

Το Καλλιτεχνικό Εργαστήρι ευχαριστεί την ΚΕΔΑΜ και την Τοπική Κοινότητα Άργους για την παραχώρηση του χώρου των Στρατώνων.

Εγκαίνια: Παρασκευή 26 Ιουνίου στις 9 το βράδυ. Η έκθεση θα διαρκέσει μέχρι την Τρίτη 30 Ιουνίου 2015 και οι ώρες λειτουργίας είναι από 11:00 έως 13:00 και από 19:00 έως 21:00.