Site icon Αρχείο anagnostis.org

Βρες ΑΤΜ από το κινητό σου-Το Ελληνικό δαιμόνιο έκανε πάλι το θαύμα του!

ΑΤΜ

Πολλοί τρόποι υπάρχουν η τεχνολογία να βοηθήσει την Ελληνική οικονομία και την καθημερινότητα του πολίτη, ακόμα και κάτω από τη στενότητα των capital controls. 

Και γνωρίζουμε επίσης πως οι Έλληνες δεν στερούνται από ευρηματικότητα. Έτσι λοιπόν πριν δύο μέρες κυκλοφόρησε το νέο app “ΒΡΕΣ ΑΤΜ” το οποίο ενημερώνει τους χρήστες για το ποιο ATM είναι κοντά τους, εάν το ΑΤΜ έχει χρήματα, αλλά και αν έχει τα δυσεύρετα πλέον 20ευρα. 
 

Η εφαρμογή αναπτύχθηκε σε χρόνο ρεκόρ από τρεις νεαρούς προγραμματιστές, τον Δημητρη Χατζηελευθερίου, τον Χάρη Σπέντζα και τον Χρήστο Κρητικό. Τεχνικά το πιο απαιτητικό κομμάτι ήταν να βρεθούν όλα τα ΑΤΜ της Ελλάδας και να καταχωρηθούν. Έγινε όμως και πλέον το app είναι στη διάθεση του κοινού, προς το παρόν όμως, και δυστυχώς για τους φίλους της Apple, μόνο για Android.
 

Το σκεπτικό της εφαρμογής είναι σχετικά απλό και βασίζεται στο feedback των ίδιων των χρηστών της. Με 2 κλίκ μπορείς να ενημερώσεις όλους τους χρήστες της εφαρμογής πως εκεί έχει λεφτά και μάλιστα εάν έχει 20αρικα η μόνο 50αρικα.

Χρήσιμο προς το παρών, αλλά αχρείαστο να ‘ναι στο μέλλον…

Κατέβασε δωρεάν το app ΕΔΩ

 

Exit mobile version