ΚοινωνίαΑρχείο

Στην Ελλάδα για μεταμόσχευση μαλλιών

Πολλοί είναι οι ξένοι που επισκέπτονται τη χώρα μας, όχι μόνο για τις διακοπές τους αλλά για να υποβληθούν σε μεταμόσχευση μαλλιών.Συνήθως συνδυάζουν και τα δυο.

Οι λόγοι που έρχονται στην Ελλάδα, είναι οι παρεχόμενες ιατρικές υπηρεσίες υψηλής ποιότητας που συνοδεύονται από χαμηλό κόστος καθώς και οι νέες τεχνικές που χρησιμοποιούν οι καταρτισμένοι γιατροί όπως η FUE. Η διαδικασία της καινούριας αυτής τεχνικής, γίνεται με τοπική αναισθησία δίνοντας ένα μόνιμο και φυσικό αποτέλεσμα. Είναι πολύ σύντομη, αφού μπορεί να ολοκληρωθεί σε μια ημέρα.

Σύμφωνα με τον Αναστάσιο Βεκρή, επιστημονικό διευθυντή της κλινικής Advanced Hair Clinics στο κέντρο της Αθήνας και μέλος της ISHRS (Διεθνής Ένωση χειρουργικής Αποκατάστασης Μαλλιών), οι 3 στους 10 υποψήφιους που επισκέπτονται τη κλινική είναι ξένοι που προέρχονται από τη Μέση Ανατολή, τη Βόρεια Ευρώπη, τις ΗΠΑ και τον Καναδά. Αυτό συμβαίνει, χώρις να γίνεται διαφήμιση στο εξωτερικό και παρατηρούν ότι κάθε χρόνο τα ποσοστά αυξάνονται.Είναι χαρακτηριστικό, ότι οι περισσότεροι ασθενείς που έχουν υποβληθεί σε μεταμόσχευση συστήνουν τη κλινική σε φίλους και συγγενείς.

Παρά λοιπόν, τις δύσκολες οικονομικές συνθήκες που επικρατούν στην Ελλάδα εξακολουθεί ο ιατρικός τομέας να είναι ανταγωνιστικός διεθνώς.