ΚόσμοςΑρχείο

Ποιό Ελληνικό νησί αγόρασε ο Τζόνι Ντεπ

Είναι γνωστό πως η χώρα μας έχει μετατραπεί σε πόλο έλξης των διασημοτήτων, αφού πολλοί είναι οι σταρ που θέλουν να αποκτήσουν μία μεγάλη έκταση ή το δικό τους νησί στα καταγάλανα νερά των ελληνικών θαλασσών. 
 

Σύμφωνα με τον εκπρόσωπο τύπου της εταιρείας ακινήτων Proto Organization Ltd, Στίβεν Τέιλορ, περί τα τέλη Ιουλίου την χώρα θα επισκεφτεί ο Τζόνι Ντεπ για να δει το νησί Stroggino (Στρογγυλό στην πραγματικότητα), το οποίο και απέκτησε πριν λίγα 24ωρα. 

Ο διάσημος Αμερικανός ηθοποιός αποφάσισε να διαθέσει 4.200.000 ευρώ για να αποκτήσει την συγκεκριμένη νησίδα που σήμερα είναι ακατοίκητη. Ο Τζόνι Ντεπ πάντως την περίοδο αυτή βρίσκεται στην Αυστραλία για τα γυρίσματα της νέας του ταινίας «Οι Πειρατές της Καραϊβικής». 
 

Η ίδια εταιρία που εδρεύει στο Λονδίνο είναι η ίδια που μεσολάβησε και για την αγορά ενός ακόμα ελληνικού νησιού από την Αντζελίνα Τζολί και τον Μπραντ Πιτ, και συγκεκριμένα για την νησίδα Σοφία στο Ιόνιο Πέλαγος.

 
Λίγα λόγια για το νησάκι:
Το Στρογγυλό πήρε το όνομά του από το σχήμα του, που είναι κυριολεκτικά ολοστρόγγυλο. Βρίσκεται ανάμεσα στο Μαράθι και την Πάτμο, έχει έκταση 54 στρεμμάτων και καλύπτεται με πράσινο σχεδόν όλο το χρόνο, εξ αιτίας του νερού που έχει και το οποίο μπορεί να γίνει πόσιμο εύκολα και με μικρές τεχνικές διαδικασίες.
 

Πρόκειται για ιδιωτικό νησί (μην αρχίζετε να γκαρίζετε ότι ξεπουλάμε την δημόσια περιουσία, θα ρθει και κεινη η ώρα…) και βγήκε στο σφυρί από τον ίδιο του τον ιδιοκτήτη. Θεωρείται ιδανικό για τουριστική ανάπτυξη, για κολύμπι, για θαλάσσια σπορ και ψάρεμα. Έχει μια τέλεια παραλία 110 μέτρων που διευκολύνει την αξιοποίησή του.