ΑθλητισμόςΑρχείο

Συνεχίζει να επενδύει στο μέλλον ο Διομήδης

Ένα από τα μεγαλύτερα ταλέντα της γενιάς του, ο Αδάμ Παπαδόπουλος, βρίσκεται πλέον στις τάξεις του Διομήδη, καθώς ολοκληρώθηκε η μεταγραφή του από τον ΓΣ Δράμα 1986. Ο 20χρονος πίβοτ, με ύψος 1,98, αγωνίστηκε φέτος σε 20 παιχνίδια στην Α1 Ανδρών, με πολύ καλές εμφανίσεις και με εξαιρετικές προοπτικές για το μέλλον. Είναι μέλος της Εθνικής Νέων, ενώ έχει κληθεί επίσης και σε προπονήσεις της Εθνικής Ανδρών. 

Ο Αδάμ Παπαδόπουλος αποτέλεσε βασικό στέλεχος της Εθνικής Νέων στα προκριματικά του Παγκοσμίου Πρωταθλήματος 2015 που έγιναν στη Νέα Κίο (όταν η Εθνική έχασε οριακά την πρόκρισή της), αφήνοντας τις καλύτερες εντυπώσεις, ενώ το πάθος του, η αγωνιστικότητά του και η δύναμή του ήταν εκ των βασικών χαρακτηριστικών που οδήγησαν προπονητή και Διοίκηση στην πρόταση στον διεθνή Βορειοελλαδίτη.

Ο ίδιος δήλωσε για την μεταγραφή του στον Διομήδη: «Είμαι πολύ ενθουσιασμένος που θα ενταχθώ στην αγέλη των λύκων, σε μια ομάδα που δεν επαναπαύεται ποτέ και ζει μόνο για αυτό και ονειρεύεται με αυτό… Μόλις έμαθα για το ενδιαφέρον του Διομήδη δεν το σκέφτηκα στιγμή,  απλά αφέθηκα σε αυτούς τους ανθρώπους, γνωρίζοντας ότι βρίσκομαι σε καλά χέρια. Θέλω να τους ευχαριστήσω για το ενδιαφέρον που έδειξαν για εμένα, όπως επίσης θέλω να ευχαριστήσω την ομάδα της Δράμας που μου έδωσε τις ευχές της και με βοηθά πάντα. Εύχομαι να είναι μια χρόνια χωρίς τραυματισμούς για όλους τους αθλητές και να αντιμετωπίσουμε ένα ακόμα πιο ανταγωνιστικό πρωτάθλημα για να γινόμαστε καλύτεροι και να έχουμε ανοδική πορεία και σαν άθλημα και σαν αθλητές. Γνωρίζω ότι πηγαίνω σε μια «ομάδα» που λειτουργεί σαν ομάδα και όχι βασιζόμενη σε «μονάδες», γεγονός που με κάνει να έχω πολλή όρεξη για δουλειά και δίψα για διακρίσεις».