Site icon Αρχείο anagnostis.org

Έσκασε μπαλκόνι στο Ναύπλιο. Πάλι καλά που δεν έπεσε στο κεφάλι κανενός!

Έσκασε μπαλκόνι στο Ναύπλιο. Πάλι καλά που δεν έπεσε στο κεφάλι κανενός!

Πως είναι να περνάς από κάτω και ξαφνικά να σου πέφτει ένα μπαλκόνι στο κεφάλι; Ευτυχώς κάτι τέτοιο δεν συνέβη σήμερα το απόγευμα στην συμβολή των οδών Άργους και Μεθάνων στο Ναύπλιο, αφού το μπαλκόνι ναι μεν έπεσε, αλλά ευτυχώς εκείνη την ώρα δεν περνούσε κανείς από κάτω! 

Και λέμε ευτυχώς γιατί σκεφτείτε τώρα να πέρναγε εκείνη την ώρα από το πεζοδρόμιο μία μαμά με το παιδάκι της, κάτι που συμβαίνει αρκετές φορές την ημέρα από το συγκεκριμένο σημείο, στο εμπορικό κέντρο της πόλης του Ναυπλίου.

Το μπαλκόνι του παλιού διώροφου σπιτιού ξεκόλλησε και καρφώθηκε στο πεζοδρόμιο και σε μέρος του οδοστρώματος, βγάζοντας έναν εκκωφαντικό θόρυβο που αναστάτωσε τους περιοίκους.

Μία μαμά με το κοριτσάκι της μόλις είχε μπει στο βιντεο κλάμπ που βρίσκεται στο ισόγειο, και έτσι απεφεύχθησαν τα χειρότερα για λίγα δευτερόλεπτα.

Το κτίριο είναι παλιό και κακοσυντηρημένο, και γι’ αυτό τον λόγο η αστυνομία και η πυροσβεστική που έσπευσαν στο σημείο, τοποθέτησαν κορδέλα και σήμανση που επισημαίνουν τον κινδύνο για τους πεζούς,  αφού και άλλα τμήματα του κτιρίου μπορεί να καταρρεύσουν ανά πάσα στιγμή.

 

Πολύ το τσιμέντο που έσκασε στο πεζοδρόμιο. Πάλι καλά που δεν είχαμε δράματα…

 

 Διαβάστε ακόμα:

Το μπαλκόνι «φονιάς» απείλησε μια γυναίκα με το παιδί της

 

Exit mobile version