ΟικονομίαΑρχείο

Τα αποτελέσματα του voucher τουρισμού

Ανακοινώθηκαν τα αποτελέσματα για το voucher στον τουρισμό για το 2015 και οι ενδιαφερόμενοι μπορούν με τον ΚΑΥΑΣ τους να ελέγξουν εάν είναι δικαιούχοι.

Το Ινστιτούτο Συνδέσμου Ελληνικών Τουριστικών Επιχειρήσεων (ΙΝΣΕΤΕ) και η Ελληνική Εταιρεία Διοίκησης Επιχειρήσεων (ΕΕΔΕ), έχουν αναλάβει ως συνδικαιούχοι την υλοποίηση της δράσης «Επιταγή εισόδου για νέους έως 29 ετών σε ιδιωτικές επιχειρήσεις στον κλάδο του τουρισμού για απόκτηση εργασιακής εμπειρίας».

Δείτε εδώ τα αποτελέσματα.

Μετά την έκδοση των αποτελεσμάτων οι ωφελούμενοι θα πρέπει να υποβάλλουν τα απαιτούμενα δικαιολογητικά στον πάροχο της επιλογής τους. Ο πάροχος κατάρτισης έχοντας σε έντυπη μορφή τα δικαιολογητικά του ωφελούμενου, εξετάζει την αίτηση προκειμένου να δει αν τα δηλωθέντα στοιχεία είναι αληθή.

Σε περίπτωση που δεν είναι αληθή, ο πάροχος κατάρτισης ακυρώνει την αίτηση του ωφελούμενου, συμπληρώνοντας σε ειδικό πεδίο τους λόγους για τους οποίους την ακύρωσε και ενημερώσει τον ωφελούμενο.

Σε περίπτωση που είναι αληθή, ο πάροχος κατάρτισης επικυρώνει ηλεκτρονικά την αίτηση. Τα δικαιολογητικά θα πρέπει να αποσταλούν και σε έντυπη μορφή στην ΕΕΔΕ εντός 3 ημερών. Από το σημείο αυτό και μετά η συγκεκριμένη αίτηση έχει κατοχυρωθεί από τον πάροχο και δεν είναι διαθέσιμη στους άλλους παρόχους κατάρτισης.

Για περισσότερες πληροφορίες απευθυνθείτε στο Κέντρο Δια Βίου Μάθησης Καποδιστριακό στο Ναύπλιο, τηλέφωνο 6976814650 & 2752023713, e-mail: kapodistriako@outlook. com, στην οδό Αγαπητού 1 (πρώην ΟΑΕΔ-πίσω από το κατάστημα Γερμανός).