ΑθλητισμόςΑρχείο

Φρένο στις ελπίδες του Παναργειακού για μπαράζ έβαλε η ΕΠΟ

Απρόσμενη, με βάση όσα έλεγαν οι νομικοί του Παναργειακού, του Άρη, της Κηφισιάς και του Α.Ε. Καραϊσκάκης , ήταν η απόφαση της Επιτροπής Εφέσεων της ΕΠΟ να μην κάνει δεκτό το αίτημά τους για ακύρωση της πρόσφατης απόφασης του Διοικητικού Συμβουλίου της Football League να διεξαχθεί πρωτάθλημα με 18 ομάδες.

Οι τέσσερις δευτεραθλητές της Γ’ Εθνικής που ζητούσαν να γίνει πρωτάθλημα με 22 ομάδες (δηλαδή να περάσουν και οι 4 χωρίς μπαράζ), κατέθεσαν έφεση κατά της απόφασης της ΕΠΟ, αν και τα μηνύματα που έρχονται μετά και από αυτή την απόφαση, που ανατρέπει τα μέχρι τώρα δεδομένα, δεν είναι θετικά.

Όπως αναφέρει η απόφαση της Επιτροπής Εφέσεων της ΕΠΟ: 
«Κατά την τελευταία της συνεδρίαση, η Επιτροπή Εφέσεων της Ελληνικής Ποδοσφαιρικής Ομοσπονδίας έλαβε τις εξής αποφάσεις.

Συνεκδικάζει τις εφέσεις με αριθμό πρωτ. 23238 και 23290/18.08.2015. Δέχεται τυπικά και απορρίπτει κατ’ ουσία τις εν λόγω εφέσεις των σωματείων ΑΣ ΑΡΗΣ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ, Α.Ε ΚΑΡΑΪΣΚΑΚΗΣ, Α.Ε ΚΗΦΙΣΙΑΣ και Α.Π.Ο ΠΑΝΑΡΓΕΙΑΚΟΣ κατά της ΕΝΩΣΗΣ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΟΥ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ Β΄ ΕΘΝΙΚΗΣ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΣ-FOOTBALL LEAGUE περί ακύρωσης της από 17.08.2015 απόφασης του Διοικητικού Συμβουλίου της Ένωσης, με την οποία αποφασίσθηκε, όπως το πρωτάθλημα της Β΄ Εθνικής κατηγορίας (FOOTBALL LEAGUE), περιόδου 2015-2016, διεξαχθεί με δέκα οκτώ (18) ομάδες».