ΚοινωνίαΑρχείο

Συγχαρητήρια Καμπόσου στους μαθητές

Οι πανελλήνιες εξετάσεις είναι ένα δύσκολο και απαιτητικό κομμάτι στη σχολική ζωή κάθε μαθητή και απαιτείται προσήλωση, αφοσίωση και συγκέντρωση για να επιτευχθεί κάθε στόχος.

Προσπάθειες και θυσίες κάνουν όχι μόνο οι μαθητές αλλά και οι γονείς που πρέπει να τους στηρίζουν σε κάθε βήμα τους όπως αναφέρει και ο δήμαρχος Άργους Δημήτρης Καμπόσος στην ανακοίνωση συγχαίροντας μαθητές και γονείς σε αυτή τη προσπάθεια.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

“Αγαπητοί μαθητές, αγαπητοί γονείς,
 
Και στην φετινή δοκιμασία των Πανελλαδικών εξετάσεων οι μαθητές του Δήμου μας έδωσαν έναν άξιο αγώνα μετά από δύσκολη προετοιμασία κατά την διάρκεια όλης της σχολικής χρονιάς.

Θέλω να συγχαρώ όλα σας που συμμετείχατε σε αυτή τη δοκιμασία η οποία θα είναι καθοριστική για την μετέπειτα πορεία σας και να σας επισημάνω πως η ζωή θα είναι γεμάτη απο ευκαιρίες που κερδίζονται μόνο με δουλειά και επιμονή.

Επίσης να συγχαρώ τους γονείς,  να τους ευχηθώ να έχουν δύναμη να στηρίξουν τα παιδιά, είτε αυτά πέτυχαν στις εξετάσεις είτε όχι και να σταθούν πλάι τους σε όλες τις αποφάσεις τους. Το μέλλον κερδίζεται δεν χαρίζεται.”