ΚοινωνίαΑρχείο

Πήγαινε να ποτίσει τα “φυτά” και τον συνέλαβαν

Μετά από οργανωμένη αστυνομική επιχείρηση σε δασική περιοχή του Δήμου Οιχαλίας Μεσσηνίας εντοπίστηκαν από τους αστυνομικούς, σε δύο ειδικά διαμορφωμένους και κατάλληλα εκχερσωμένους χώρους, οι οποίοι απείχαν μεταξύ τους μικρή απόσταση, δύο φυτείες κάνναβης, όπου στη μία καλλιεργούνταν 34 φυτά, ενώ στην άλλη καλλιεργούνταν 45 φυτά, ύψους από 0,5 έως 2,5 μέτρα περίπου, τα οποία τέθηκαν σε διακριτική επιτήρηση.

Στη συνέχεια, χθες το πρωί, οι αστυνομικοί του Τμήματος Δίωξης Ναρκωτικών Καλαμάτας συνέλαβαν τον 66χρονο, ο οποίος προσήλθε στο σημείο προκειμένου να ποτίσει και να περιποιηθεί τα φυτά κάνναβης, τα οποία εκριζώθηκαν και κατασχέθηκαν.

Στην κατοχή του 66χρονου βρέθηκε και κατασχέθηκε ποσότητα κάνναβης, βάρους 11 γραμμαρίων, ενώ σε έρευνες που έγιναν στους χώρους των φυτειών, βρέθηκαν συνολικά και κατασχέθηκαν ποσότητα κάνναβης βάρους 390 γραμμαρίων, καθώς και αντικείμενα που σχετίζονται με την καλλιέργεια των φυτών κάνναβης.

Επιπλέον, σε έρευνα που έγινε στην οικία του 66χρονου, βρέθηκαν και κατασχέθηκαν ένα κυνηγετικό όπλο, το οποίο κατείχε παράνομα, καθώς και 9 φυσίγγια.