ΠολιτικήΑρχείο

Γεννηματά από το Άργος: “Θα είμαστε η θετική έκπληξη αυτών των εκλογών”

Παρουσιάστηκε εχθές το απόγευμα στο Άργος το ψηφοδέλτιο της ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΗΣ ΣΥΜΠΑΡΑΤΑΞΗΣ (ΠΑΣΟΚ – ΔΗΜΑΡ – ΚΙΝΗΣΕΙΣ ΠΟΛΙΤΩΝ) που αποτελείται απο τους Γιάννη Μανιάτη, Τάσο Λάμπρου, Γιώργο Μπουζαλά, Ανδρέα Χρονόπουλο και Νάντια Σαρελάκου.

Όπως τόνισε η πρόεδρος του κόμματος Φώφη Γεννηματά “Το ΠΑΣΟΚ είναι το κόμμα που εγγυάται την σταθερότητα της χώρας”, και πρόσθεσε, πως το κόμμα της θα βγάλει την χώρα από το αδιέξοδο, ως ο τρίτος πόλος, και θα επιβάλει συνεργασίες.

«Το ΠΑΣΟΚ και η Δημοκρατική Συμπαράταξη θα είμαστε η θετική έκπληξη αυτών των εκλογών. Είμαστε η χρήσιμη, κρίσιμη, δημιουργική δύναμη. Ζητάμε την ψήφο και την εμπιστοσύνη των Ελλήνων πολιτών για να αναδείξουμε μια 3η δύναμη, που θα επιβάλει την συνεργασία. Θα επιβάλει την σταθερότητα, γιατί αυτό χρειάζεται αυτή την στιγμή η χώρα», υπογράμμισε η πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ Φώφη Γεννηματά.

Πρόσθεσε ότι, «κανένας μόνος του δεν μπορεί να αναλάβει το βάρος της εξόδου της Ελλάδας από την κρίση. Μόνο μαζί μπορούμε. Η ελπίδα χρειάζεται συνεργασίες, εμείς τις πιστεύουμε και μπορούμε να τις επιβάλλουμε».

Επιπλέον, απηύθυνε κάλεσμα στους πολίτες να συσπειρωθούν στο ΠΑΣΟΚ σημειώνοντας: «Απευθύνουμε κάλεσμα σε κάθε δημοκράτη και προοδευτικό πολίτη, σε όλους εκείνους που βαδίσαμε για πολλά χρόνια μαζί και δεν είναι τώρα κοντά μας, σ’ όλους εκείνους που μεγαλώσαμε μαζί, που ονειρευτήκαμε, που αλλάξαμε μαζί την Ελλάδα και τους λέμε ελάτε πίσω. Το ΠΑΣΟΚ ήταν, είναι και θα παραμείνει το δικό σας σπίτι».